2017, et bra år for midtlivskrisa

Halvannet år inn i blogginga har det både skjedd mye positivt, og 2017 var bra et bra år for midtlivskrisa. Det kommer også til å skje mye positivt i det nye året. Jeg gleder meg!

Les også:

 

2017 går mot slutten (hvis du ikke da leser dette i 2018) og det er på tide å lage en slags oppsummering av året som gikk. Et år da blogginga ble tatt mer på alvor av den halvgamle og middelmådige idrettsutøveren etter et 2016 famlende i blinde.

2018 ser også ut til å bli et spennende år, og mange prosjekter og planer vil bli realisert. Noen planer har allerede blitt luftet i både bloggen, på Facebook-siden (som du finner her) og Facebook-gruppen (som du finner her), og noe blir offentliggjort etterhvert.

Jeg er superspent på hvordan det nye året blir, og håper at bloggen kan hjelpe andre til å ta et steg ut av sofaen, ikke minst føle mer stolthet av at de trener midt i livet. Uansett om tightsen er litt trang, om pusten er litt tung og om tidsklemma kan bli litt slitsom.

Jeg er med deg, uansett!

Legg meg til på Instagram så kan vi følge hverandre i 2018. Du finner meg på @bakkene.

 

slitenfyr
Midtlivskrisebloggeren. Ofte sett sånn.

2017 startet med å ta sats

Men det startet med at blogginga ble tatt mer på alvor etter en oppstart som var preget av mye famling i blinde. Det føles fremdeles litt småflaut å ha egen blogg. Hvem vil egentlig lese om en 41 år gammel mann som skriver om seg selv, opplevelsene sine, og alle som han lar seg inspirere av?

Vel, det finnes faktisk noen, tro det eller ei..

Nå har bloggen hatt over 50 000 besøkende og 80 000 sidevisninger i løpet av 2017.

Men det er ikke sånn at jeg teller besøkende, likes, kommentarer og delinger. Mange av disse folkene som har bidratt rundt bloggen har blitt nye venner, nye bekjentskaper og bidratt med ny inspirasjon og nye opplevelser til meg også.

Det er jeg utrolig takknemlig for, og jeg håper også at denne bloggen gir en verdi som kanskje ikke alle de andre treningsbloggerne der ute gir.

 

hvalertri-ole
Debut på triatlon. En av de store opplevelsene i 2017.

Spre breddeglede..

Jeg synes også det er riktig å spre litt glede og entusiasme for det å være middelmådig. De store idrettsfolkene får ofte masse oppmerksomhet, og da føler jeg et av mine oppdrag er å spre litt breddeglede.

Ikke bare gjennom mine egne opplevelser, for jeg ser ikke på meg som så utrolig interessant, men folk som er i midtlivskrisa som fortjener oppmerksomhet for den fantastiske innsatsen de har. Både for seg selv og for andre rundt dem.

Kanskje vi sammen kan skape noe og gjøre verden til et litt bedre sted?

bloggere
Andre treningsbloggere jeg følger som er med på å gjøre verden til et bedre sted. Klikk på bildet for å lese blogginnlegget.

Nye planer med blogginga

Nå går vi inn i 2018 og jeg gleder meg veldig til å fortelle mer om planene for det nye året. Det er ting på gang, men inntil videre kan jeg ikke fortelle noe annet enn at dette ikke blir et hvileår, for verken den halvgamle og middelmådige idrettsutøveren eller bloggen.

For du kan være trygg på at det blir et år som står i midtlivskrisas tegn. En positiv midtlivskrise som handler om bevegelse og mer stolthet til oss som deler fascinasjonen for å bruke tid i løpesko, på sykkel, i våtdrakt eller på ski (eller noe annet av det som gir oss glede).

 

Godt nytt år, kjære venner!

 

Her er topp 10 i 2017:

1

6 tips til sekken, den nærgående rittkompisen

Du kommer deg ikke over fjellet på Birkebeinerrittet uten sekken, den omdiskuterte, nærgående, men viktige rittkompisen.

birken-sekken

2

Skal vi ikke hilse på hverandre?

Det har blitt noen mil langs veien, og hver gang møter jeg andre som er ute i samme ærend, men et fåtall hilser. Spesielt landeveissyklister med supertettsittende lycra. Jeg trodde vi hilste på hverandre.

heisannbloggenigjen

3

Mistet både treningskamerat og motivasjon

I fjor døde Ronny André Andersens bestekamerat på sykkelsetet. 42-åringen parkerte sykkelen og et halvt år seinere hadde han gått opp i vekt og var fullstendig ute av form. Nå vil han tilbake, til seg selv.

ronny-forside

4

14 tips til deg som skal løpe Sentrumsløpet for første gang

Kun dager igjen til Sentrumsløpet i Oslos gater. Her er noen tips til hvordan du kan roe ned nervene, forberede deg godt og deretter gjennomføre med 20 i stil.

sentrumslopet2017

5

Kan vi ikke alle bare ta litt hensyn til hverandre?

Debattene raser rundt sykling som alltid. Det er allerede opplest og vedtatt at sykling på veien er en uting, og nå har jeg også fått med meg at det bør være forbudt å sykle på grusveier og stier. Men det må da være plass til alle?

kan-vi-vare-venner

6

Jeg står fram: I blant løper jeg ganske sakte – og jeg tror jeg liker det

Alt jeg gjør med løpeskoene, på sykkelsetet, i svømmehallen eller på skiene blir gjort med mål om lengst og raskest, men i går ga jeg opp da jeg løpte på sti i skogen. Istedenfor forsøkte jeg å nyte omgivelsene. Pudding eller ei.

blogg1-foto

7

Jeg står fram: Jeg har aldri punktert

Jeg blir ofte taus når gutta snakker om punkteringer, men nå må jeg ta livet av spøkelset. Jeg orker ikke tro på sånt lenger. Jeg er ikke redd for å jinxe det! 

aldripunktert-ole

8

Sykkelreglene, heller ikke disse har Trygg Trafikk fortalt deg om

En ny oppdatering på viktige sykkelregler. Regler som du bør få med deg hvis du har lyst til å være en ekte syklist. Her er neste samling regler. Altså del to.

sykkelregler2

9

21 tegn på at du har en i midtlivskrisa i huset

Det er ikke alltid like enkelt å oppdage at noen er i midtlivskrisa, men det finnes tydelige tegn. Her er 21-punktslista du kan sjekke før du konkluderer.

tryna-pa-tartan

10

Sykkelreglene, de Trygg Trafikk ikke forteller deg om

Det finnes en god del sykkelregler. Regler som du bør få med deg hvis du skal få respekt hos de erfarne gutta. Her er de syv første.

sykkelregler

Her er flere artikler som ble skrevet i 2017:

 

Les også:

 

 

5 thoughts on “2017, et bra år for midtlivskrisa

Leave a Reply