Nyttårsforsett: 1 million skritt?

Noen nyttårsforsett er viktigere enn andre. Her er en utfordring som alle kan være med på og som jeg støtter 100%. 

Les også:

 

Jeg har tidligere skrevet at jeg mener alle bør ha nyttårsforsetter, og at selv om at de tøffeste av oss mener det er teit, så står jeg for det. Sunne nyttårsforsetter er aldri feil. Du trenger ikke engang bli en ny versjon av deg selv. Det kan hende at nyttårsforsettet ditt bare er å fortsette med det du gjør.

Les artikkelen her

Nyttårsforsettet som kan bety forskjellen på liv og død

Men for noen kan faktisk et nyttårsforsett være forskjellen på liv og død, som Kjell Arild som Lars Zachariassen forteller om i dag.

– Jeg møtte et menneske for en tid tilbake. Kjell Arild. Han hadde nylig blitt sykemeldt i 4 uker. Fått beskjed av legen om at kropp og psyke ikke lenger orket mer. Han var flau, skamfull og deprimert. Kjente seg som en pyse, skriver Lars.

Med et hektisk liv, med diabetes, med høye forventinger til seg selv. Alle var fornøyde, bortsett fra Kjell Arild som til slutt møtte veggen. Etter han kom seg på beina ble helseutfordringene store, og behovet for bevegelse livsviktige. Faren er også stor for at han kan bli uføretrygdet hvis han ikke forandrer livsstil. Nyttårsforsettet som skal nås kan derfor bli det viktigste han har satt seg.

Det startet med en god idé

Første juledag ble nyttårsforsettet satt, og Kjell Arild og Lars ønsker at flere tar en del av:
– Jeg skal gå 1 million skritt, skrev Kjell Arild til Lars.

– Har det klikka for deg!? Lov å spise pinnekjøtt med god samvittighet!


– 1 million skritt på 100 dager! Jeg starter 1. januar 😉


– Aha… Kult! 10 000 skritt om dagen, altså. Rått!


– Jepp! Er i mål 10. April, men da regner jeg med at nye vaner gjør at det går av seg selv videre.

Nå vil Lars og Kjell Arild ha med flere. 10 000 skritt i 100 dager som til slutt blir 1 million skritt. Et overkommelig nyttårsforsett som alle kan være med på, og alle kan gjennomføre. Hverdagsaktivitetene blir viktigere enn noensinne.

1millskritt

Jeg er med

Jeg tar utfordringen til Kjell Arild og Lars og vil gjerne at du også blir med. 10 000 skritt hver dag. Hvert eneste skritt teller. Du kan bruke en pulsklokke, aktivitetsbånd eller rett og slett mobiltelefonen. Last ned en skrittellerapp.

Det er opprettet en Facebook-gruppe som heter: 1 million skritt. Der kan du fortelle om hvordan det går, og dele bilder og andre ting som viser din reise mot 1 million skritt. Der kan du også finne andre i ditt område som du kanskje kan ta noen økter sammen med.

Hver uke trekkes det vinnere! Løpesko, pulsklokker og lignende. Alle som når 1 million skritt er også med i trekningen av en større premie.

Det er også opprettet en Instagram-konto som viser medlemmenes vei mot 1 million. Den finner du her: @1millionskritt og bruk også #1MillionSkritt.

1millskritt-insta

 

Les også:

 

Blogglistenhits

5 thoughts on “Nyttårsforsett: 1 million skritt?

Leave a Reply