Håper at ambassadørjobben gir inspirasjon til flere

Dagene etter Mizuno-offentliggjøringa har vært utrolige. Nå begynner 2018 med alt det medfører. Forhåpentligvis kan ambassadørjobben gi inspirasjon til mange flere. Breddeglede til folket!

Les også:

 

Det har vært noen fantastiske dager etter at Mizuno-nyheten ble sluppet. Jeg har sjelden fått så mange positive tilbakemeldinger. Fra venner, kollegaer, kjente, bekjente, folk som følger bloggen, folk som ikke følger bloggen og en del ukjente som jeg ikke trodde var interesserte i verken trening eller midtlivskrise. Gøy!

Når det er sagt var jeg smånervøs i forkant. Jeg, en 41 år gammel halvgammel og middelmådig idrettsutøver, være ambassadør for et av de største sportsmerkevarene i verden?

Slutt å kødd med meg. Vekk meg!

Eller nei, ikke vekk meg. Dette vil jeg være med på!!

 

Mizuno deler breddegleden med oss

For de som følger bloggen eller kjenner meg (to sider av samme sak mener nok flere) vet at jeg brenner for breddeglede. Jeg brenner for at de i startfeltet, som ikke har ambisjoner om å slå annet enn seg selv eller naboen (hei Eivind), skal finne motivasjon og inspirasjon på det nivået de ønsker å være.

At Mizuno nå vil ta del av den breddegleden betyr at vi sammen er på vei til å skape noe.

Bloggeren og den middelmådige idrettsutøveren Ole Kristian midt oppi dette er kanskje ikke så viktig, for mye viktigere er deg og meg sammen. Vi som kan inspirere andre til å føle litt mer stolthet når de trekker på seg den derre lycratightsen som buler litt (eller mye), de løpeskoene som er så nye at de lyser opp de første ukene de brukes, eller rett og slett kan roe ned følelsen av hjelpeløshet man har når man er påmeldt sitt aller første løp, ritt eller triatlon.

Dette blir så bra atte. Jeg gleder meg og håper at du også føler samme entusiasme for året vi har startet på.

(Fortsetter under bildet)

IMG-0505.JPG

Hva skjer i 2018 med Mizuno?

Det som er bestemt fra teamsjef Lars Zachariassen og Mizuno til nå er at jeg skal være med på flere arrangementer i løpet av året. Det blir også en samling om litt sammen med de andre ambassadørene i Team Mizuno Norge (du kan lese om dem i denne artikkelen). Jeg kommer i tillegg til å skrive litt om Mizuno fra tid til annen. Både opplevelser, erfaringer og produkter.

Det betyr at jeg skal forsøke å fortelle om så mye som mulig av det jeg opplever underveis. Jeg lover å holde filteret borte og satser heller på at ærlighet vil inspirere. Jeg er nok langt fra den beste trente i gruppa..

 

Om ikke det var nok, foredrag på gang

Nesten samtidig som Mizuno dukket opp fikk jeg spørsmål om å holde foredrag Det er jo helt vilt. Ikke at jeg skal holde foredrag, for det gjør jeg ofte i jobben jeg har, men at noen vil høre på en middelmådig idrettsutøver og hvordan hans treningshverdag er.

Jeg er superspent på hva jeg kan bidra med av historier som kan inspirere andre i samme situasjon. Jeg har stor tro på at foredrag er en flott måte å vise ting på, men kanskje det viktigste er å få lov til å møte flere mennesker som er opptatt av det samme som meg.

Rabattdeal på mizuno.no

Tenkte jeg også skulle nevne at jeg i avtalen med Mizuno har med en del der jeg kan gi bort rabatter på Mizuno sin egen nettbutikk. Denne rabatten er til deg som følger bloggen.

Rabatten er på 30% og kan brukes på hele nettbutikken i hele 2018.

Nettside: mizuno.no
Rabattkode: bakkene

Hvis du trenger råd og tips til løpesko eller noe annet så send meg en melding så skal jeg forsøke å hjelpe deg så godt jeg kan.

Du finner meg enten på Facebook-siden til bloggen her eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

 

Sånn. Nå kan 2018 begynne! Let’s go, venner!

 

 

Les også:

 

4 thoughts on “Håper at ambassadørjobben gir inspirasjon til flere

Leave a Reply