Bli med i løpe-, sykle og trigruppa til Midtlivskriseilycra.com

Ikke alle trener sammen med andre. Likevel, det er alltid motiverende og inspirerende å ha noen man kan dele treningene og opplevelsene med. Bli med i en av gruppene på Strava.

Når man trener har man ofte flere utfordringer. Dørstokkmila (heisann Øystein Sunde) er allerede velkjent.

En annen utfordring for flere av oss i midtlivskrisa er at man sjelden eller aldri får trent sammen med med andre, og dermed mister man det sosiale rundt selve treninga.

Mange av oss får ikke til å være med på organisert trening på grunn av pendling, jobb, barn og andre viktige forpliktelser.

Løping, sykling og svømming aleine, til det kjedsommelige
Da jeg startet med (litt mer) aktiv trening for ti år siden hadde jeg få kompiser i vennekretsen som trente aktivt.

Det var litt ensomt, men også litt godt siden jeg ikke ville at alle skulle vite at jeg hadde begynt å kle meg i lycratights. Det virket liksom litt panisk.

Jeg hadde noen gode støttespillere som hjalp meg i gang og inspirerte meg, men jeg holdt på for meg selv i Askims gater.

Nå, i ettertid, vet jeg at motivasjonen hadde økt med kontakt med andre i samme situasjon. Jeg hadde også fått ny inspirasjon og tilbakemeldinger på øktene jeg la ned. Det har jeg i dag.

Løsninga ble Strava, både treningsdagbok og sosialisering
Strava er en av mine beste treningsvenner. Altså, en onlinetjeneste i samme gate som Endomondo og Nike+.

Ingen trening skjer uten jeg logger den i Strava. Det er rett og slett min treningsdagbok.

skjermbilde-2017-01-02-kl-00-58-35

Det spennende er at jeg deler den med andre som gir jeg push for å kjøre på mer. Jeg følger også andres økter, gamle og nye venner på alle nivåer. Alt fra han som akkurat har startet med trening etter flere års pause, til henne som løper konkurranser.

I blant kan det få meg til å komme meg ut. I blant kan det få meg til å løpe lenger eller sykle mer.

Løpe-, sykle- og trigruppa oppretta
For to år siden ble derfor løpe-, sykle- og trigruppa for Midtlivskriseilycra.com oppretta på Strava slik at bloggens lesere kan dele sin trening med hverandre for å la seg motivere og inspirere.

Gruppene er selvsagt åpne for alle på alle nivåer.

Det handler ikke om å trene mest, løpe lengst, sykle raskest eller være ute mest. Det handler om å være med på noe som kan gjøre at du får mer ut av treninga, og blir motivert til å gjøre mer.

Her finner du løpegruppa på Strava
Her finner du syklegruppa på Strava
Her finner du triatlongruppa på Strava

PS! Hvis du ikke bruker Strava fra før av anbefaler jeg deg å begynne. Du kan gjerne legge meg til. Her er direktelenke til min profil på Strava.


66 thoughts on “Bli med i løpe-, sykle og trigruppa til Midtlivskriseilycra.com

Leave a Reply