Treningsbloggere som er verdt å følge

40-årskrisa er brutal, men jeg henter ofte inspirasjon fra andre – gjerne folk som er i samme situasjon, eller folk som gjør ting jeg drømmer om å gjøre. Her er noen av de jeg følger.

Les også:

Da jeg startet med blogging i juli i fjor skrev jeg 7 superkjappe tips til deg som er i midtlivskrisa. Et av de superkjappe tipsene var at man bør la seg inspirere av andre, og da tenker jeg på de vi har rundt seg – som treningskompiser, arbeidskollegaer eller rett og slett andre som finnes i den sosiale omkretsen av mennesker i livet vårt.

Men det finnes også et hav av bloggere der ute. Alle sjangere har en blogger (eller influencere som det også kalles) som kan fortelle deg, ta deg med på og tipse deg om alt mellom himmel og jord. Det finnes ingen unntak, tror jeg. Både sponsede og ikke-sponsede innlegg.

Treningsblogging mer enn damer 18-30

Kategorien treningsbloggere domineres av damer 18-30. Treningsfrue, Funkygine og mange andre får masse besøk og lever vel mer eller mindre av blogginga. Fantastisk at de får det til. De har virkelig funnet sin nisje.

Men bak der finnes det mange herlige folk som deler av livet sitt og gir deg tips til hva og hvordan du kan trene, hvor og når du kan trene – og masse annet. Folk som fortjener oppmerksomhet. Mer oppmerksomhet enn de får.

Så, her er mitt forsøk på å støtte opp andre gode bloggkollegaer, ikke minst også tips til hvem du kan følge hvis du har lyst til å lese fra treningsbloggere som virkelig vet hva de blogger om. Digital high five til dem alle..

Her er dem. Treningsbloggerne:

Legg gjerne inn hvem du følger i kommentarfeltet under. 

larszach
Lars Zachariassen (tidligere kjent som Triatlars)

Fantastisk fyr fra Bryne som er hotshot på Instagram på kontoen @larszachariassen med 30-tusen følgere-ish. Blogger om triatlon, trening, familien og livet for øvrig. Har få sperrer og kan ofte sees med tempohjelmen på doskåla.

Aktuell med Norseman 5. august. Det blir helt rått! Jeg følger deg tett framover!

PS! Han har akkurat runda 30, så vær snill mot han. Han vet ikke bedre.

maratonmamma

Maratonmamma – (også kjent som Lise Lysfjord)

Nordlending som har gjort bæring ut av seg. Løper og blogger. Ikke bare for seg selv, men også for Runners World. Løper lenger enn de fleste, og sverger til at stahet og utholdenheten er hennes styrke. Det handler dermed også ofte om ultraløp, men også løpeglede og mye annet hun fascineres av.

I tillegg til løpinga og blogginga er Lise frilansjournalist. Nydelig penn, som det heter.

 

toneyvonne-2.jpg

Løpe med sommerfugler (av og med Tone Yvonne Boye Killengreen)

Dame fra Oslo som har en imponerende form for frekvens på løpinga. Da jeg hadde kontakt med henne i forrige uke hadde hun en runstreak på 376 dager. Det betyr at hun har løpt 376 dager av 376 dager. Ikke en eneste av dagene har hun skofta treninga. Jeg tror det finnes en medalje et eller annet sted til henne.

I tillegg til egen blogg er også Tone Yvonne med i Team Løpeskjørt som hun er ambassadør for.

lekeloperen

Lekeløperen (også kjent som Stein Tore Foss)

Gladlaks fra Risør som skriver jevnlig på Facebook, og har noen av nettets feteste bilder på sin Instagram-konto @lekeloperen. Var rocker med rumpa i sofaen, men ble triatlet i voksen alder etter at han var med på Team Sofagris-prosjektet til TriQuart i fjor. I år er han kaptein, og i tillegg til det har han blitt medlem av Team Smartfish Fuji.

andygoss

Running is Living (av og med langløper Andreas Gossner)

Langløper som er godt kjent i langløpermiljøet. Spesielle kjennetegn: Kunnskapsrik, energisk, hals (som i plagget, ikke kroppsdelen) og rosa leggingser (!). Har løpt lenger enn noen andre jeg kjenner da han løpte Keys 100. Det vil si 100 miles. Har også en jobb som innebærer løping. Er rett og slett løper tvers gjennom.

Har liggi på latsida på blogginga, men har tatt det opp igjen nå. Til min store glede.

olavr.jpg

Skidad (av og med Olav R. Søbakk)

Herlig engasjement for ski og kaller seg helt korrekt en skientusiast. Lærer av yrke og vet hvordan han skal uttrykke seg. Nå på vei mot Birkebeinerrennet, men som han skriver selv: Uten mål om å ta merket. Vi får se hvordan det går da vet du, Olav. Jeg heier på deg!

Har du en favorittblogger? Eller influencer (om du vil)? Jeg vil vite om det i kommentarfeltet under.


Les også:


Blogglisten
hits

8 thoughts on “Treningsbloggere som er verdt å følge

    1. Takk for tips, herr Overterskel! Jeg skal følge deg framover. Spent på innholdet. Bra med besøkstall allerede. Imponerende :)

Leave a Reply