Jeg innrømmer det. Jeg er en av dem som legger ut bilder fra treninga på Instagram. Det er ikke alle som liker det. Noen mener jeg er for gammel og at det blir litt for mye, men skal jeg virkelig bry meg?

Les også:


Jeg har gått gjennom dette hundre ganger nå. Er det på tide å roe ned postinga av treningsbilder på Instagram? Begynner jeg kanskje å bli litt for gammel for å ta bilder når jeg er ute på trening, pimpe dem og så legge dem ut? Jeg er tross alt blitt over 40. Har jeg blitt selvopptatt på eldre dager?

Jeg har hørt det før. Flere ganger.
– Ny trening og nytt bilde, Bakkene? Hø-hø.

– Du må ikke alltid ta bilde bare du har trent da. Hø-hø.

Jeg pleier å si at jeg trener mer enn bildene på Instagram tilsier, og at jeg ikke alltid legger ut noe.

Kult med kule bilder
Men det er jo egentlig ikke helt sant. I blant legger jeg ut flere bilder fra samme trening, fordi jeg synes bildene er kule. Ikke for å få likes og ikke for å vise fram at jeg trener, men fordi jeg lar meg inspirere av andres treningsbilder, så kanskje det er noen der ute som lar seg inspiere av mine? Altså. Nå er jeg vel ikke verdens feteste fotograf, men jeg har stativ og fjernutløser da.

Jeg er ikke sponsa og får heller ikke tusenvis av likes, men jeg fortsetter. Hvorfor?

Fordi jeg liker det. Akkurat som mange andre liker å vise fram maten sin, føttene sine på stranda eller nok en solnedgang (hjelp), liker jeg å vise fram hva jeg driver med. Med hodelykt. Med piggsko. På sykkelen. På skiene.

Det er selvsagt også kult å få tilbakemeldinger fra andre. Innrømmer det.

(Fortsetter under bildet)

skjermbilde-2017-01-26-kl-22-32-43

Typisk post fra herr Bakkene på Instagram. Fete sko da.

Inspireres av dine treningsbilder
Det finnes mange som inspirerer meg. Jeg pleier å følge alle som legger ut kule treningsbilder. Mange gir meg mer motivasjon til å komme meg ut. Ikke minst prøve nye ting.

Under finner du en kort liste over fire personer jeg følger, som jeg synes gjør spennende ting på Instagram. Denne listen kan med hundre prosent sikkerhet utvides. Legg gjerne til den konto nederst i posten.

Her er en kjapp liste:
@sebmontazstudio : instagram.com/sebmontazstudio
@larszachariassen: instagram.com/larszachariassen/
@lekeloperen : instagram.com/lekeloperen
@andreasgossner : instagram.com/andreasgossner

Du kan jo også legge til meg så følger jeg deg tilbake:
@bakkene : instagram.com/bakkene

Les også:

Blogglistenhits