Hvis du legger ut mat, føtter og solnedganger på Instagram kan vel jeg legge ut treningsbilder?

Hvis du legger ut mat, føtter og solnedganger på Instagram kan vel jeg legge ut treningsbilder?

Jeg innrømmer det. Jeg er en av dem som legger ut bilder fra treninga på Instagram. Det er ikke alle som liker det. Noen mener jeg er for gammel og at det blir litt for mye, men skal jeg virkelig bry meg?

Les også:
Test: Sentrumsløpet, noe for deg?
Hvordan ser en sommerkropp ut?
Jeg står fram: I blant løper jeg ganske sakte – og jeg tror jeg liker det

Jeg har gått gjennom dette hundre ganger nå. Er det på tide å roe ned postinga av treningsbilder på Instagram? Begynner jeg kanskje å bli litt for gammel for å ta bilder når jeg er ute på trening, pimpe dem og så legge dem ut? Jeg er tross alt blitt 40. Har jeg blitt selvopptatt på eldre dager?

Jeg har hørt det før. Flere ganger.
– Ny trening og nytt bilde, Bakkene? Hø-hø.

Jeg pleier å si at jeg trener mer enn det, og at det ikke alltid ligger et nytt bilde ute.

Kult med kule bilder
Men det er jo egentlig ikke helt sant. I blant legger jeg ut flere bilder fra samme trening, fordi jeg synes bildene er kule. Ikke for å få likes og ikke for å vise fram at jeg trener, men fordi jeg lar meg inspirere av andres treningsbilder, så kanskje det er noen der ute som lar seg inspiere av mine? Altså. Nå er jeg vel ikke verdens feteste fotograf, men jeg har stativ og fjernutløser da.

Jeg er ikke sponsa og får heller ikke tusenvis av likes, men jeg fortsetter. Hvorfor?

Fordi jeg liker det. Akkurat som mange andre liker å vise fram maten sin, føttene sine på stranda eller nok en solnedgang (hjelp), liker jeg å vise fram hva jeg driver med. Med hodelykt. Med piggsko. På sykkelen. På skiene.

Det er selvsagt også kult å få tilbakemeldinger fra andre. Innrømmer det.

(Fortsetter under bildet)

skjermbilde-2017-01-26-kl-22-32-43
Typisk post fra herr Bakkene på Instagram. Fete sko da.

Inspireres av dine treningsbilder
Det finnes mange som inspirerer meg. Jeg pleier å følge alle som legger ut kule treningsbilder. Mange gir meg mer motivasjon til å komme meg ut. Ikke minst prøve nye ting.

Sami som bor rett uten for Helsinki i Finland (@ultimaterun) er et godt eksempel. Han la ut bilde i går av at han hadde løpt 10 km på isen. Det fikk jeg skikkelig lyst til å prøve. Tøft, altså.

Under finner du en kort liste over fire personer jeg følger (inkludert Sami), som jeg synes gjør spennende ting på Instagram. Denne listen kan med hundre prosent sikkerhet utvides. Legg gjerne til den konto nederst i posten.

Her er en kjapp liste:
@lekeloperen : instagram.com/lekeloperen
@andreasgossner : instagram.com/andreasgossner
@sebmontaz : instagram.com/sebmontaz
@ultimaterun : instagram.com/ultimaterun

Du kan jo også legge til meg så følger jeg deg tilbake:
@bakkene : instagram.com/bakkene

Blogglistenhits

Advertisements

15 kommentarer om “Hvis du legger ut mat, føtter og solnedganger på Instagram kan vel jeg legge ut treningsbilder?

 1. Da kom vi igjen inn på forrige påstand, Ole Kristian!
  Man kan da ikke stoppe opp,risikere at pulsen faller, og, Gud forby, snitthastigheten dropper, ta bilde, for så løpe igjen???
  Man er da ute for å trimme!

  Likt av 1 person

  1. Ha-ha. Du er så hardcore, Kenneth ;) Jeg er litt fram og tilbake på dette. I blant har jeg ikke fokus på foto, men på langturer kan det hende jeg lar meg fascinere av fin utsikt, eller en pen sti. Da må det foreviges. Har til og med filma mens jeg har løpt på sti.

   Lik

   1. Jeg skal innrømme følgende:
    Har et VIRB XE kamera jeg tok meg med ut på tur en gang sammen med et lite stativ.. det er sånn jeg får opp puls og hastighet på.. satte det opp rett etter en hard bakke, (som ikke syntes på kamera) for deretter løpe / spurte alt jeg kunne forbi det.. prøvde selvfølgelig å «se normal» ut, og ikke så anstrengt..
    Ellers tar jeg gjerne bilder ute, burde kanskje bli flinkere til det, for tempoet går jo også ned. En lærte meg tempoet «skolejogging», sånn 6:30-7:00, nettopp for de rolige Z1 turene. Er der jeg har misforstått!!

    Likt av 1 person

   2. Ikke vær lei deg. Du gjør ditt beste, og skolejogginga kan du lære deg å nyte når du blir eldre. Men skulle gjerne ha sett den filmen da. Finnes den online? Er du forresten på Instagram? :)

    Lik

 2. Skal se om jeg finner den et sted! Usikker på hvor den blei av ;)

  Insta er jeg på vet du!
  Adder deg, veit ikke Åssen jeg deler min side her 😂😂

  Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s