Takk for et fantastisk 2016, kjære leser!

Vi har så vidt kommet oss inn i det nye året, og nå ser bloggsjefen tilbake på et halvår med blogging i midtlivskrisas tjeneste. Her er litt om det første halvåret, topplista over bloggartiklene som ble mest lest, og ikke minst en takk til deg som leser.

Mange ristet på hodet da bloggen ble oppretta i juli i fjor.
– Midtlivskrise, du liksom? Det er jo negativt det. 30-, 40- og 50-åringer som tror de er tenåringer igjen. Løpe og sykle rundt i stygge lycratights. Spar meg, var en av tilbakemeldingene jeg fikk.

Les også: Bli med i løpegruppa til Midtlivskriseilycra.com

Negative røster motbevist
Men, etter et halvår med blogging føler jeg at vi begynner å motbevise alle de negative røstene. Den midtlivskrisa jeg og mange andre går gjennom handler ikke om å late som man er tenåring, ta igjen for tapt ungdom, eller tro at man er et fartsmonster i tights. Den midtlivskrisa jeg går gjennom handler om å komme seg ut, oppleve livet i bevegelse, ikke minst kjenne at kroppen blir bedre gjennom trening. Det har rett og slett blitt en fantastisk livsstil og jeg gleder meg til neste opplevelse.

Det får heller se litt teit ut. Det bryr jeg meg ikke om. Jeg pakker sideflesket og valkene inn i lycratightsen, og kommer meg ut. I åpent landskap, i skogen, i bassenget, på treningssenteret. Jeg er en stolt idrettsutøver på lavt nivå, og jeg håper du også er det, for jeg er stolt av deg!

Tusen takk for at du besøker bloggen
Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke deg for at du besøker bloggen og har gjort den til det den er i dag. Du hjelper til med å anerkjenne både kvinner og menns positive midtlivskrise. En krise som handler om alt annet enn sportsbil, ny ung partner og alt det surret man kan finne på når man forstår at man må få mest mulig ut av livet før man skal dø. Alt handler ikke om å brenne lyset i begge ender.

Her er topp 7 over mest lest i 2016:

1. 12 tips til deg som skal sykle Birken for første gangbirken-til-blogg
Ble publisert i forkant av Birkebeinerrittet og delt av Birken på Facebook-siden deres. Oppnådde dermed ogs åstor trafikk og mange fantastiske tilbakemeldinger. Fine tips til deg som planlegger å debutere på Birken (eller et annet ritt) for første gang i 2017.

2. 7 tips til deg som er i midtlivskrisa
img_4339
En av bloggens eldste bloggposter. Litt om bloggsjefen og en mislykket idrettskarriere som barn og ungdom, men med tidenes flotteste diplom (hei til alle dere fra Bjørkelangen som fikk samme). Litt om hvordan man kan nyte midtlivskrisa best mulig uten å ha vært aktiv tidligere.

3. I tidsklemma, sier du? Her er ekspertens råd til hvordan trene best muligfetter-rask
Fetter (først og fremst) og coach Øyvind Rakkestad forteller om hvordan han takler midtlivskrisa og tidsklemma (nei, ikke titsklemma – det er noe helt annet). Mange fine tips, noen litt kontroversielle tips også. Kjøp deg motivasjon, er et av dem.

4. Hvordan knyte lissene
img_8873crop
Virker kanskje kjedelig, men once you knyter lissene sånn – you never go back. Alle skoene mine, til og med mine vanlige sneakers. har samme knytemetode nå. Du vil aldri ha for lange lisser igjen.

5. En bønn fra alle oss i midtlivskrisa til alle involverte i togstreiken. Kom til enighet!
buss

Å herregud. Togstreiken på Østlandet ødela nesten hele høsten for meg og mange andre i samme situasjon. Istedenfor tog ble det pendling med bil og buss. Tidsklemma ble helt sykt stressende og endte med at treninga ikke ble noe av. Ble plukket opp av Smaalenenes Avis og publisert som leserbrev.

6. Nok ferie, nå tilbake til trening og midtlivskrise! Hvordan? Her er tips!
forsidebilde-blogg-260715

Mange sliter med å komme seg i gang igjen etter feriene. Her er flere tips som er like aktuelle i dag som da den ble publisert. Det er lettere enn du tror, og du vil aldri angre i etterkant. Jeg har aldri angret på en eneste trening.

7. Kan jeg bruke de gamle slitte løpeskoa?
lopekso
Her er svarene til hva du skal gjøre når du har gamle og slitte løpesko. En situasjon som de aller fleste av oss har vært i. Løpesko er dyre. Samtidig er det den eneste viktige tingen man trenger når man løper. Man skal aldri kødde med beina. Det kan føre til skader.

De andre artiklene publisert i 2016:
5 ting du bør tenke på etter du har falt på flatmark
Hva venter du på?
Høsten, den perfekte treningstiden
Birken, or not Birken?
Har blitt pappa, får ikke trent
Løp, renn og ritt i 2017, kanskje?
Ting som inspirerer og motiverer
Selvsagt skal du ha nyttårsforsett
Hva skal jeg ha på meg når jeg trener ute? Prøv trelagsprinsippet
Hjelp, Cykelvasan neste! Høstens første mål snart her
Trenger du ny motivasjon i vinterkulda? Finn deg et løp, ritt eller renn i 2017
Birken, det perfekte treningsmålet

Blogglistenhits

4 thoughts on “Takk for et fantastisk 2016, kjære leser!

Leave a Reply