Hva venter du på?

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har spurt meg selv om hva jeg egentlig venter på. Løping? Sykling? Ikke i dag, ikke så seint. Det er for kaldt ute. Det finnes likevel en løsning. Den er ganske enkel.

Det er akkurat i disse dager at de fleste pakker seg inn i pottis, brus og teppe på sofaen foran Netflix. Mange går rett og slett inn i vinterdvalen før et nytt og flott medlemskap i en treningsklubb er i boks en gang etter at nyttårsrakettene er fyrt opp.

Oktober går fort, så er mørke og så er kjedelige november her, og deretter er det jo julebord og snart jul. Fint, ikke sant?

The time is now
Joda, men det er virkelig nå du har muligheten til å lage deg fine treningsrutiner som ikke gjør oppstarten panisk i januar. Det er nå du kan imponere naboene (hei Anders og Eivind) gjennom tøying utenfor vinduene deres.

Det er nå du kan samle så mange kilometere og få så god trening at du kan gjennomføre eller eventuelt sikte på ny pers på Sentrumsløpet.

Comeback etter klumseskade
Selv har jeg akkurat startet med løping igjen etter noen uker på sidelinja pga et ribbeinsbrist jeg dro opp på en klumsete måte (forsøk på å løpe fra 12 7-årige fotballspillere, ikke lurt). Det satt ganske langt inne å komme seg ut igjen med løpeskoa. Det var mørkt og jeg brukte en time på å finne fram hodelykta.

(saken fortsetter under bildene)

 

Men da jeg var ute fikk jeg virkelig igjen for innsatsen. Frisk luft, passe kaldt og en fantastisk ro. Jeg måtte holde igjen beina, for det begynte å gå ganske fort etterhvert.

Løsninga
Så, hva er løsninga, spør du sikkert om nå?

Her er den: BESTEM DEG! LAG EN AVTALE MED DEG SELV!

Ikke bruk mer tid på å planlegge. Ikke bruk mer tid på å se ut vinduet for å sjekke om det er kaldt eller ikke. Ikke bruk mer tid på å vente på at Venus og Saturn står i riktig posisjon med jorda.

Den beste tiden for å trene er akkurat nå!

Lag en avtale med deg selv, for deretter å gjennomføre. Ikke lur deg selv kveld etter kveld. Det lønner seg ikke.

.. og husk refleks da.

Les flere tips til trening i høstmørket her

Blogglistenhits

3 thoughts on “Hva venter du på?

Leave a Reply