62 løpere og ny toppliste, uke 4

62 løpere og ny toppliste, uke 4

Ny herlig uke for løpegruppa til Midtlivskriseilycra.com på Strava. Løpgruppa vokser i antall medlemmer og i antall samlede kilometere. Kjempekult!

Legg gjerne inn en kommentar i bunnen av artikkelen om hvordan du føler forrige treningsuke var og hva du opplevde. Det er også mulig å dele bilder og annet på Facebook-siden her.

Det er fremdeles ganske snøfattig hos de fleste av oss, og dermed benyttes anlednigen til å få et godt løpegrunnlag allerede i januar. Det er nok likevel noen av oss som hadde hatt godt av skotøy med skikkelige pigger. Det har blitt meldt om knall og fall blant løpegruppas medlemmer.

Har du lyst til å være med? Les mer her
Eller gå direkte til løpegruppa på Strava her

Flere medlemmer også denne uka
Nå teller løpegruppa 62 medlemmer. 53 av gruppa var aktive i forrige uke, og det er ny rekord.De resterende ni som ikke logget økter, har helt sikkert vært aktive inne på løpemølla, uten mulighet for logging. Inviter gjerne venner og fortell om løpegruppa.

Løpegruppa er for alle, og spesielt for deg som trener aleine (som meg). Her kan du sjekke deg selv mot andre og være med i et miljø online. Du kan få flere følgere på Strava og du kan få gode tilbakemeldinger fra andre som heier på deg.

To nye grupper for deg som sykler og driver med triathlon
Før vi går over til oppsummeringen nevner vi at det nå er to andre grupper som man kan bli medlem av på Strava. Både en sykkelgruppe og en triathlongruppe.

Det er viktig med variasjon når man trener, og derfor kan det for mange være fint med sykling. Legg til svømming så kan du kalle deg en triatlet (tøft). Jeg forsøkte forresten å bli triatlet i sommer. Det endte med tidenes blåmerke dagen før. Bloggpost om fall på sykkel kan du lese her.

Trykk her for å gå til sykkelgruppa på Strava
Trykk her for å gå til triathlongruppa på Strava

Ultraløperne i tet
Som i uke 3 er det ultraløperne (mulig dere kaller dere noe annet, men jeg kaller dere ultraløpere) i Roger (116,7 km), Jørgen (101,3 km) og Andreas (97 km) som tar de første tre plassene. Rett bak kom Kristoffer (90,5 km). Helt fantastiske lengder, og dere inspirerer mange av oss til å strekke oss litt lenger.

Rett bak kom Anna (70,4 km), Christer (64,6 km), Trond (61,5 km), Lars Ole (53 km), Clara (52,9 km) og Stein Tore (52 km). Christian og Geir-Kåre (50,2) har også samlet mange fine kilometere.

Erkerivalene kjemper
Det er også viktig å trekke fram Frode (47,8 km) som i forrige uke fikk tyn fra Torolf (39,8 km) og Halvor (37 km). Frode er en skikkelig VIF-supporter og lovet å legge inn litt ekstra innsats for å komme foran Torolf og Halvor som er faste på Kanarifeltet på Åråsen når LSK spiller. (Kommentar, Frode?)

Ole-Kristian M. (47,6 km) Espen (39 km) og Bjørnar (37,1 km) var også blandet inn i kampen mellom fotballrivalene, uten å kunne noe for det.

Mira (36,4 km) og Pål (31,2 km) bikket også tre mil.

Nesten tre mil – mange fine prestasjoner
Flere andre var også nærme med å komme over tre mil. Arild (29,9 km), Gorm (28,5 km) og Stig (28,4 km) var nærmest. Imponerende.

Etter kom Kjell (27,2 km), Endre (26,5 km), André (25,8 km), Thomas (25,8 km), Svein Ole (24,1 km), Renate (23,1 km), Inge Stian (20,5 km), Eirik (20,2 km), Svein Andreas (20 km) og Øystein (20 km) på to mil eller mer.

Bent (18,1 km), Øyvind (17,1 km), Lars (17 km), Espen (16,9 km), Jo Erik (16,1 km), Tove Yvonne (16 km), Gry (14,2 km), Kenneth (12,3 km), Trond Cato (11,6 km), Mikael (10,1 km), Kenneth (8,9 km), Thomas (8,4 km), Tommy (6,8 km), Arne (6 km), Bjørn (5,2 km), Stein-Roar (3,5 km), Kjetil (2,9 km) og Eivind (2,7 km).

Husk: Det viktigste er å komme seg ut av sofaen
Mange flotte prestasjoner, og som alltid nevnt er det ikke å løpe flest kilometere som teller mest. Det er opplevelsen, ikke minst det å være ute.

Gjennom en slik toppliste er både ønsket og håpet at flere blir mer motiverte til å komme seg ut.

Litt fortjent oppmerksomhet får Espen som har samlet flotte 1798 høydemetere på 38,3 km. Nevner også Geir-Kåre med 1518 høydemetere på 50,2 km.

Her er oversikt over uke 4 for løpegruppa til Midtlivskriseilycra.com:
toppliste-uke4-1toppliste-uke4-2toppliste-uke4-3

Har du lyst til å være med? Les mer her
Eller gå direkte til løpegruppa på Strava her

Les også:
Hvis du legger ut mat, føtter og solnedganger på Instagram kan vel jeg legge ut treningsbilder?
Test: Sentrumsløpet, noe for deg?
Jeg står fram: I blant løper jeg ganske sakte – og jeg tror jeg liker det

Blogglistenhits

Advertisements

2 kommentarer om “62 løpere og ny toppliste, uke 4

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s