Det store spørsmålet som definerer oss menn som løper i sommervarmen

Er det greit å løpe i bar overkropp for oss middelaldrende menn, eller vi finne fram singleten eller t-skjorta? La oss endelig ta opp temaet, sånn at vi kan bli ferdig med det nå som sola står øverst på himmelen.

Les også:

Det er mange meninger om folk som trener i midtlivskrisa, folk som ikke har sixpack eller ser ut som veltrente modeller. Bulkete lycra, vom, ristende fett, tunge steg, slitne bein, flakkende blikk. Svetten siler.

Spesielt nå som sommeren endelig er her dukker det opp mange forskjellige kropper. I alle former og fasonger. Med og uten masse hår. Løpeshorts eller løpetights er greit, men hva med overkroppen?

Er det greit å løpe i bar overkropp eller må det være singlet eller t-skjorte?

Er det helt innafor å vise fram hårete brystkasse, hårete rygg og hårete armer mens svetteperlene renner nedover?

Har gjort det selv

Jeg har ofte løpt en runde hvor jeg begynner i singlet, men ender opp i bar overkropp på de varmeste dagene. Det er få som ser meg på deler av løypa, og når jeg nærmer meg sentrum igjen så tar jeg på meg singleten. I fart.

baroverkropp
Sånn ser det ut. Trenger ikke refleksvest, si. Må bare smile litt mer.

Jeg vil jo ikke se ut som en idiot heller der jeg løper i shorts og pulsbelte.

Men spiller det egentlig en rolle? Skal ikke vi være stolte av at vi er ute, og ikke av hvordan andre folk ser på oss?

Jeg mener det. Løp i det du vil. Ha på deg det du vil. Hvis noen ikke liker at du løper i bar overkropp på en varm dag får de se en annen vei.

Du er sjefen! Det definerer deg som mann. Ikke la deg stoppe!

PS! Jeg liker egentlig å løpe i refleksvest. Som under. Den har jeg fått mye tyn for, men jeg elsker den.

singlet-løping

Les også:


Blogglisten
hits