Kristoffer, Marius og Øystein på topp i uke 22

Kristoffer, Marius og Øystein på topp i uke 22

Hver uke kjører jeg oppsummering fra den forrige uka i Strava-gruppene. Her er alle harde fakta. Se og la deg inspirere til ny innsats denne uka.

Les også:

Med 231 medlemmer er løpe-, sykle og triatlongruppene på Strava større en noensinne, og begynner å bli såpass store at det jevnlig kommer nye folk inn. Veldig spennende.

Jeg håper at Strava-gruppene til bloggen inspirerer, og at det bankes inn kilometere og treningstid over en lav sko. Jeg blir selv veldig inspirert, og gleder meg til å se topplistene hver uke.

Sparer meg til Hvaler Tri

Jeg har ikke mye å bidra med nå som jeg ikke får trent for fullt, men kommer sterkere tilbake mot sommeren. Det går bare litt sakte nå om dagen før gjennomføringa av Hvaler Triatlon on halvannen uke.

Løpeskaden tar litt tid. Derfor bruker jeg tida på å skrive istedenfor. Trener hodet og henda, si..

Har du spørsmål så legg inn det i kommentarfeltet, send meg en mail på bakkene(a)gmail.com eller rett og slett send meg en melding på Facebook-siden til bloggen. Eventuelt legg meg til på Strava her.

Vil du være med?

Hvis du vil lese mer om hvordan du kan bli med i en av Strava-gruppene, ikke minst om litt om bakgrunnen for dem, kan du lese mer her.

Her finner du de forskjellige gruppene:
Her finner du løpegruppa på Strava
Her finner du syklegruppa på Strava
Her finner du triatlongruppa på Strava

Kristoffer på topp i løpegruppa

Med 102,9 kilometer i uke 22 er det Kristoffer som er kongen på haugen i løpegruppa.

Bak han kom Gøran med 94,9 kilometer, Stian med 90,4 kilometer, Kjell med 86,8 kilometer, Roger med 85,8 kilometer, Terje med 85,4 kilometer, Heidi med 74,2 kilometer, Roy med 71,3 kilometer og Ragnar med 67,1 kilometer.

Forrige ukes lengste tur var det Gøran som sto for da han løp Loften ultra trail 50 miles. Gøran logget 81,2 kilometer og kom på tredjeplass, en time bak Rob Krar som vant. Flott prestasjon, Gøran!

Det er nå 129 medlemmer i løpegruppa.

Her er topplisten for uke 22 i løpegruppa:

lopegruppe-strava-uke22-1lopegruppe-strava-uke22-2lopegruppe-strava-uke22-3lopegruppe-strava-uke22-4lopegruppe-strava-uke22-5

Marius topper i syklegruppa

Ny syklist i ledelsen i sykkelgruppa. Denne gangen er det Marius som dro det lengste strået. Han syklet 391,4 kilometer på elleve sykkelturer.

Bak han kom Trond S med 306,8 kilometer, Tom Christian med 301,1 kilometer, Jarle med 290,5 kilometer, Truls med 287,5 kilometer, Nina med 261 kilometer, Tone med 260,1 kilometer, Thomas med 245,8 kilometer, Lene med 221,3 kilometer og og Bjørn Olav med 220,4 kilometer.

Den som syklet den lengste turen i forrige uke var Tom Christian. Han dro til med en tur på 301,1 kilometer.

Det er nå 72 medlemmer i syklegruppa.

Her er topplisten for uke 22 for syklegruppa:

sykkelgruppe-strava-uke22-1sykkelgruppe-strava-uke22-2sykkelgruppe-strava-uke22-3

Øystein fortsetter å regjere

Som uken før og uken før der og uken for dør er det Øystein som topper. Han kjørte 14 timer og 52 minutter trening i forrige uke. 1 time og 4 minutter svømming, 8 timer og 4 minutter sykling og timer og 43 minutter løping. Rett og slett superimponerende!

Bak han kom Beate med 11 timer og 6 minutter, Joachim med 10 timer og 19 minutter, Bjarte med 10 timer og 18 minutter, Lars Andreas med 9 timer og 51 minutter, Bjørn Olav med 8 timer og 49 minutter, Gard med 8 timer og 39 minutter, Solveig med 6 timer og 58 minutter, Gunne med 6 timer og 34 minutter og Signe med 6 timer og 15 minutter.

Det var Joachim som logget den lengste økta, som var 8 timer og 52 minutter på sykkelsetet. Håper du har god padding, Joachim. He-he.

Det er nå 30 medlemmer i trialtongruppa.

Her er topplisten for triatlongruppa:

triatlongruppe-strava-uke22-1triatlongruppe-strava-uke22-2


Blogglisten
hits

 

Advertisements

2 kommentarer om “Kristoffer, Marius og Øystein på topp i uke 22

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s