Flau historie fra anonym leser i midtlivskrisa

Innhold i historien: Superunderbukse, Ringveien, løpesko og gatelys. Ja, også en 39-åring som ikke hadde pakket med seg alt utstyret. Resultat var en flau mann.

Les også:

I blant får jeg historier jeg vil dele med deg fra lesere av bloggen. Historier som både inspirerer og som viser at man aldri er aleine, selv om man skulle drite seg litt ut.

Denne historien kommer fra en leser som fikk med seg forrige bloggartikkel om det var hot or not med tights for menn. Han vil helst være anonym. Litt kjedelig det at han vil være anonym, men vil dele den med deg likevel.

Skulle hjem, men..

Mann i midtlivskrisa er 39 og i helt ålreit løpeform. I blant løper han hjem fra jobben, og det er jo sjelden sånt medfører noen store problemer.

Men, sånn var det ikke torsdag denne uka..

– Ja, det var meg du så løpe langs ring 3 i superunderbukse i går. Jeg skulle løpe hjem fra jobb, slik som jeg gjør nesten en gang i uka, skriver han.

– Skuffelsen var stor da jeg halvskiftet i garderoben på jobben oppdaget to par superunderbukser, og ingen tights.

For de som lurer. Superunderbukser er sånne som har bein. Altså ikke en underbukse, men en superunderbukse.

– Jeg måtte velge type skam: Kle på meg igjen og ta banen, eller løpe i undertøyet. Det ble det siste.

13-14 kilometer hjem

Nå har denne anonyme flaue fyren fortalt meg at han har et stykke hjem. 13-14 kilometer. Helt ålreit langt hvis man løper rundt i noe man ikke trives i.

– Jeg snek meg ut av jobben og håpet at jeg ikke skulle treffe noen kjente, og satset også på at mørket ville maskere bekledningen min.

Men det gikk heldigvis bra.

– Ja, det gikk utrolig bra. Jeg følte meg bare 9 av 10 på flauhetsskalaen i dagslyset som lampene langs Ringveien gir.

Kona tok bilde i gangen hjemme

– Det ble forresten mye latter da jeg kom hjem. Kona tok bilde og sendte til svigermor. Denne kommer jeg til å få høre en stund. Tipper julegavene kommer til å bli preget av dette. Kanskje et lite innramma bilde, sier han og ler litt småflaut.

Neste gang husker han å pakke med at, og anbefaler andre også til å ta en titt i baggen før avreise til jobben, hvis det er løping hjem fra jobb som står på planen.

– Sånn rent produktteknisk kan ikke en tre år gammel superunderbukse erstatte tights. Den må nemlig strammes hver femtiende meter.

Har du opplevd lignende “dramatiske” ting før? Bruk kommentarfeltet..

Les også:

Blogglistenhits

Posted in Uncategorized. Tagged .

5 thoughts on “Flau historie fra anonym leser i midtlivskrisa

Leave a Reply