Stian, Lars Christian og Bjørn Olav topper

Stian, Lars Christian og Bjørn Olav topper

Nye topplister for løpe-, sykle- og triatlon gruppene på Strava. Nå med 291 medlemmer og stor aktivitet. Ikke med? Her finner du ut av hvordan du blir medlem.

Les også:

Det er ferietid for de fleste, men det betyr også økt aktivitet for mange av oss. I uke 27 har det blitt logget mange økter og det ser ut til at treningsmotivasjonen er på topp, tross ferietid.

Det er nå 291 medlemmer til sammen i de tre gruppene, og dermed en ganske god økning fra sist uke. Konkurransen om å ta plassene helt på toppen er også ganske hard.

Handler ikke om å vinne, men å la seg motivere og inspirere

Men husk at det ikke dreier seg om å vinne, men konkurrere mot seg selv og kanskje litt mot naboen. Finne litt ekstra motivasjon i topplistene, og i Strava-gruppene. Kanskje du får noen nye følgere, eller noen nye du ønsker å følge.

Det har jeg fått. Jeg vil gjerne følge flere, så legg meg til på Strava, så legger jeg til deg. Du finner meg her.

Selv har jeg fått meg flere gode sykkelturer og har også gravd litt i vannet (svømming), Dermed har jeg gjort comeback både i sykkel- og triatlongruppa. Det er ganske stort, siden jeg lenge har gått skadet. Løpinga er det fremdeles utfordringer med, men så lenge jeg kan sykle og løpe, holder jeg meg i gang.

Her er oversikt, samt navn på gruppene, sånn at du kan søke dem opp (eventuelt trykk på lenkene under):

Midtlivskriseilycra.com – Løpegruppe: 154 medlemmer
Midtlivskriseilycra.com – Syklegruppe: 105 medlemmer
Midtlivskriseilycra.com – Triatlongruppe: 32 medlemmer


Vil du være med?

Hvis du vil lese mer om hvordan du kan bli med i en av Strava-gruppene, ikke minst om litt om bakgrunnen for dem, kan du lese mer her.

Har du spørsmål så legg inn det i kommentarfeltet, send meg en mail på bakkene(a)gmail.com eller rett og slett send meg en melding på Facebook-siden til bloggen. Eventuelt legg meg til på Strava her.

Her er topplistene for uke 27 på Strava:

Stian topper i løpegruppa

Med 121,2 kilometer er det Stian som topper i løpegruppa. Han hadde syv økter og den lengste av dem var på 32 kilometer.

Bak Stian kommer Andreas med 116,7 kilometer Terje med 110,8 kilometer, Daniel med 106.5 kilometer, Kristoffer med 102,6 kilometer, Svein Kjetil med 100,2 kilometer, Tom Stephan med 91,7 kilometer, Samuel med 91,3 kilometer, Christoffer med 90,3 kilometer og Roger med 88,9 kilometer.

Den som løp den lengste økta var Terje med 72,5 kilometer på en av øktene han har logga. Langt, Terje. Utrolig.

Det er nå 154 medlemmer i løpegruppa.

Her er topplisten for løpegruppa i uke 27:

lopegruppe-uke27-strava-1lopegruppe-uke27-strava-2lopegruppe-uke27-strava-3lopegruppe-uke27-strava-4lopegruppe-uke27-strava-5

Lars Christian på topp i syklegruppa

Lars Christian logget 427,7 kilometer i forrige uke, og dermed var det han som logget den lengste turen. Det var også den eneste turen han tok i forrige uke, men den var altså veldig-veldig lang.

Tom Christian som var en kilometer bak syklet Jotunheimen Rundt, og det var kanskje Yvonne også med 427,7 kilometer? Uansett imponerende av alle tre!

Bak der Øyvind med 359,6, Truls med 303, Christian med 297,6, Espen med 291,6, Ingunn med 282,2, Ragnhild med 269,7 og Heidi med 244,3.

Den lengste økta var det Lars Christian som naturlig nok logga.

Det er nå 105 medlemmer i syklegruppa.

Her er topplisten for syklegruppa for uke 27:

sykkelgruppe-uke27-strava-1sykkelgruppe-uke27-strava-2
sykkelgruppe-uke27-strava-3sykkelgruppe-uke27-strava-4

Bjørn Olav og Linn Helen i toppen i triatlongruppa

(Det hadde skjedd en teknisk feil i forrige uke, og Gunne havnet øverst med 45 timer. Det er nå korrigert, og dermed har ny liste blitt tatt ut med nye folk i toppen. Der har også et nytt navn dukket opp, i tillegg til en gammel kjenning som mest sannsynligvis har glemt å synke treningsklokka).

Med 9 timer og 48 minutter var det Bjørn Olav som logget mest i forrige uke. Det ble mest sykling, men også en kjapp løpetur på han. Bak han kom Linn Helen med 9 timer og 8 minutter. Hun både svømte, syklet og løpte.

Bak kom Øystein med 7 timer og 54 minutter, Arne G med 7 timer og 31 minutter, Lars Andreas med 6 timer og 10 minutter, Jahn Otto med 6 timer, Thomas Rene med 5 timer og 47 minutter, Stein Tore med 5 timer og 28 minutter,  og Joachim med 5 timer og 10 minutter. Vi slenger på litt fortjent honnør til Gard med 5 timer og 8 minutter.

Det er nå 33 medlemmer i triatlongruppa.

Her er topplisten for uke 27 for triatlongruppa:

triatlongruppe-strava-uke27-1-oppdaterttriatlongruppe-strava-uke27-2-oppdatert

Les også:


Blogglisten
hits

Advertisements

En kommentar om “Stian, Lars Christian og Bjørn Olav topper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s