Løp, ritt eller triatlon som fortjener oppmerksomhet?

Mange arrangerer løp, ritt og triatlon i skyggen av de store profilerte arrangementene. La oss gjøre noe med det.

Les også:

Det finnes mange løp, ritt og triatlon som holder på i skyggen av de store. Både lokale og nasjonale arrangement der alle som står bak er frivillige, og mange jobber dag og natt for å komme i mål, bokstavelig talt. Sjarmerende arrangementer der riksavisene aldri er.

Hard jobb å bygge opp løp, ritt og triatlon

Oppmerksomheten er heller ikke all verden i en tid hvor det blir flere og flere tilbud. Lokalavisa skriver litt om arrangementet, men ofte ikke nok og ofte ikke med rett lesergruppe. Det tar derfor veldig lang tid før man får bygget opp et rykte, og en jevn base med folk som både heier og følger opp.

Oversikten og jobben som Kondis.no og andre lignende sider gjør er flott, men la oss gjøre mer. Sammen.

Elgrittet, flott eksempel

Jeg har deltatt på flere sånne arrangement selv nå i 40-årskrisa. Elgrittet er eksemplet jeg har lyst til å trekke fram. Et flott terrengritt på Løken i Aurskog-Høland (i Akershus) som virkelig flere bør få opp øynene for. Elgrittet vokser hvert eneste år, men fortjener absolutt litt mer oppmerksomhet.

Både for jobben som legges ned, rittløypa, men også for den fantastisk elgburgeren som følger med på startnummeret. Ikke minst for Knøtterittet og Kalverittet for de yngre syklistene. Kalverittet er godkjent av Leo på syv år. Bare nevner det.

(Fortsetter under bildet)


Jungel for oss i 40-årskrisa

Samtidig er det ofte en jungel å finne fram til arrangementene for oss som plutselig nå i en alder av 40 begynner å bevege på oss. Terskelen kan nok i tillegg være ganske høy for å delta, fordi vi vet altfor lite om hvem, hva og hvordan. Mange av oss kjenner få som er aktive, og derfor blir det med tanken om å delta.

Derfor kan litt mer folkeopplysning om alle de flotte arrangementene der ute være bra. Hvem vet, kanskje du til og med finner noen andre som skal delta, som du kan møte? Ville jo vært helt supert.


Så, derfor:

Jobber du med et løp, ritt eller triatlon som du ønsker mer oppmerksomhet til? Er det et arrangement som du føler fortjener mer oppmerksomhet? Ta gjerne kontakt sånn at vi kan bruke bloggen til å få litt mer oppmerksomhet til arrangementet.

Send meg en mail på bakkene(a)gmail.com eller en melding på Facebook-siden til bloggen som du finner her.

PS! Gjerne arrangement med typisk god profil for oss over førr.

 

Blogglistenhits

7 thoughts on “Løp, ritt eller triatlon som fortjener oppmerksomhet?

Leave a Reply