9 regler du må følge når du ikke vil ut i griseværet

Vi hater det alle sammen. Det forferdelige regnet. Det ødelegger alt. Alle planer. Her er 9 ting ting du må prate med deg selv om når det øser ned og du ikke vil ut. La oss kalle det 9 regler!

Les også:

 

Du har opplevd det før. Du står i gangen. Fullt påkledd. Alt er klart, og du skal bare komme deg ut.

Så hører du fra stua:
– Du veit det regner ute, ikke sant?

F**n, tenker jeg alltid. Jeg har glemt å sjekke værmeldinga. Igjen.

Men jeg jo har planlagt denne økta. Jeg skal jo ut med løpeskoa eller sykkelen. Det regner, striregner, det velter ned. Det er grått. Det er trist. Været har slått om mens jeg skifta. Været var ikke sånn i stad. Merkelig. Huff. Jeg blir småsur som en gammel mann ofte blir.

Men, jeg står der lenge. Venter. Tenker. Grubler. Vurderer risikoen på regnet ute. For regnvær er vel farlig? Man kan vel ikke TRENE i regnvær?.

Så hører du fra stua igjen:
– Skulle ikke du ut da? 

– Joda, sier jeg. Jeg skal ut nå. Jeg måtte bare fikse noe først.

Men det er jo ikke sant. Jeg vurderte å bli inne.

Det er i sånne situasjoner vi alle trenger noen sjekkpunkter, noen regler vi bør ta med oss selv. Jeg har laget noen punkter som du gjerne kan bruke når du ikke vil ut i regnværet.

De hjelper meg.

Du kan adoptere dem. Du kan dele dem med venner.

(Fortsetter under bildet)

Sånn ser jeg ut når jeg endelig kommer meg ut. I griseværet. 

IMG_1834 2

Her er dem. 9 regler du må ta med deg selv hvis du ikke vil ut i griseværet.

1 Ta deg sammen, det er bare litt regn.

Ikke oppfør deg som en sur fjortis som ikke liker å bli bløt på grunn av all den hårsprayen. Sveisen kommer til å bli ødelagt, ja, men det spiller da ingen rolle.

2 Kle på deg.

Sorry, men det kan ikke sies bedre: Det finnes ikke dårlig vær, bare helt forferdelige håpløst utrolig dårlige klær. Er man i 40-årskrisa har man overlevelsesdrakt samme om man er kvinne eller mann.

3 Hva, har du dårlige klær? Kjøp deg nye

Så stikk innom din lokale sportsbutikk da. Kjøp deg noe som funker. Du får garantert lov til det av den du deler livet med. Alle må ha gode klær til regnet. Vi bor tross alt i Norge. Hvis du ikke får lov så få deg ny partner.


4 Slutte å syte.

Du er privilegert. Du kan faktisk trene utendørs. Ikke alle kan det. Noen klarer faktisk ikke å trene engang. Så som nummer 1; Ta deg sammen!

5 Tenk på noe positivt da.

Det går over. Det regner aldri lenge av gangen, ja bortsett fra på sommeren. I Norge. Men det trenger ikke du tenke på. Du skal ikke være ute i syv-åtte timer likevel..

6 Ta med shampo.

Kanskje du får vaska håret også? Ja, hvis du ikke allerede er skalla. Tross alt midt i livet. Hvis ikke kan du jo ta med såpe. Sykkelvasken går forresten mye lettere i regnvær. Kult.

7 Strava sier at du skal ut

Tenk på alle kilometerne på Strava som du går glipp av hvis du blir inne. Du kommer til å havne langt ned på topplistene. Vennene dine kommer til å spørre om det er noe galt med Stravaen din.

8 Smil. Som da du fylte 18.

Det er bare tøffe folk som er ute i regnvær. Det er bare de som virkelig vil ut som er ute.
Hils på alle du møter. De fortjener det, akkurat som du gjør.

9 Du kommer ikke til å angre

Det er mye du kommer til å gjøre når du først kommer deg ut, men å angre på at du er tøff, er ikke en av dem. HTFU!

 

Les også:

hits

2 thoughts on “9 regler du må følge når du ikke vil ut i griseværet

Leave a Reply