Ragnhild, Petter og Rune topper i uke 26

Ragnhild, Petter og Rune topper i uke 26

Ny toppliste for løpe-, sykle- og triatlongruppene på Strava, med 266 medlemmer og masse aktivitet. Er du ikke med? Les for å finne ut hvordan du kan bli med.

Les også:

 

Sommeren er virkelig her, og både antall medlemmer og antall økter øker i omfang for hver eneste dag i Strava-gruppene. Det er nå 266 medlemmer i de forskjellige gruppene på Strava.

Her er oversikt, samt navn på gruppene, sånn at du kan søke dem opp (eventuelt trykk på lenkene under).

Midtlivskriseilycra.com – Løpegruppe: 148 medlemmer
Midtlivskriseilycra.com – Syklegruppe: 87 medlemmer
Midtlivskriseilycra.com – Triatlongruppe: 31 medlemmer


Vil du være med?

Hvis du vil lese mer om hvordan du kan bli med i en av Strava-gruppene, ikke minst om litt om bakgrunnen for dem, kan du lese mer her.

Her finner du de forskjellige gruppene:
Her finner du løpegruppa på Strava
Her finner du syklegruppa på Strava
Her finner du triatlongruppa på Strava

Har du spørsmål så legg inn det i kommentarfeltet, send meg en mail på bakkene(a)gmail.com eller rett og slett send meg en melding på Facebook-siden til bloggen. Eventuelt legg meg til på Strava her.

Fantastisk innsats i forrige uke

Det er ferietid for flere av oss, og dermed blir øktene lengre. Samtidig er det også flere som er ute både med løpesko, sykkel og i det våte element. Som alltid er det ikke antall økter eller lengde som teller, men at du er ute.

Topplistene ble opprettet for å gi enda mer motivasjon og inspirasjon, og skal jeg dømme ut i fra tilbakemeldingene, gjør de nettopp det.

Nye utfordringer

Denne ukten blir det også lagt opp til nye utfordringer, så følg med her på bloggen utover uka. Hvis du vil lese om den forrige utfordringen kan du gjøre det her. Da var det tegning med GPS-verktøyet i Strava som var oppgaven.

Har du tips eller forslag til hva som kan være utfordring i juli? Legg inn kommentar her, eller send en melding på Facebook-siden til bloggen her. Eller eventuelt send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

Her er topplistene for uke 26:

Ragnhild på topp i syklegruppa

403,9 kilometer på fem økter var fasit for Ragnhild i forrige uke. Hun ble dermed den som logget flest og mest i syklegruppa. Marius på 400,6 kilometer og Espen med 397,9 kilometer var de neste på lista.

Deretter Øyvind J. med 383,1 kilometer, Ingunn med 362,6 kilometer, Marius med 352,6 kilometer, Trond J. med 330 kilomter, Bent med 313 kilomter, Espen L. med 309,2 kilometer, og Trond S med 307,1 kilometer.

Det er nå 87 medlemmer i syklegruppa.

Her er topplisten for uke 26 i syklegruppa:

syklegruppe-strava-uke26-1syklegruppe-strava-uke26-2syklegruppe-strava-uke26-3syklegruppe-strava-uke26-4

Petter topper løpegruppa

Med 152,3 kilometer er det Petter som topper løpegruppa. Han logget tre turer, hvor den lengste var på hele 140,8 kilometer. Bak han Espen med 117,7 kilometer og Liss med 107,2 kilometer.

Deretter Daniel med 91 kilometer, Clara med 89,1 kilometer, Samuel med 86,9 kilometer, Christoffer med 85,5 kilometer, Stian med 83,5 kilometer, Torolf med 80,2 kilometer og Terje med 75,1 kilometer.

Det er nå 148 løpere i løpegruppa på Strava.

Her er topplisten for uke 26 i løpegruppa:

lopegruppe-strava-uke26-1lopegruppe-strava-uke26-2lopegruppe-strava-uke26-3lopegruppe-strava-uke26-4lopegruppe-strava-uke26-5

Rune logget mest i triatlongruppa

Rune var ute i hele 13 timer i forrige uke, og ble dermed den som logget mest i triatlongruppa. Roy kom bak han med 11 timer og 56 minutter, og Bjørn Olav rett bak med 10 timer og 50 minutter.

Deretter Bjarte med 10 timer og 21 minutter, Gard med 10 timer og 4 minutter, Solveig med 9 timer og 48 minutter, Beate med 9 timer og 31 minutter, Morten med 9 timer og 5 minutter, Remi med 8 timer og 45 minutter, og Lars Andreas med 8 timer og 19 minutter.

Det er nå 31 medlemmer i triatlongruppa.

Her er topplisten for uke 26 for tritatlongruppa:

triatlongruppe-strava-uke26-1triatlongruppe-strava-uke26-2

Les også:


Blogglisten
hits

Advertisements

5 kommentarer om “Ragnhild, Petter og Rune topper i uke 26

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s