Kanskje ingen overraskelse: Krisetelefonen var aprilspøk, men langt fra en dårlig idé!

Det var ytterst få som gikk på aprilspøken om en krisetelefon for folk i 40-årskrisa. Likevel, ideen var langt fra dårlig. Tilbakemeldinger tyder på at flere hadde satt pris på å kunne ringe en ukjent venn med massivt med erfaring og jovialitet.

Les også:
Mer aktivitet i løpe-, sykle- og triatlongruppa – her er topplistene uke 12
Fortell det til alle, det forplikter mer!

21 tegn på at du har en i midtlivskrisa i huset

Aprilspøken var langt fra fantastisk troverdig, men likevel klikket over 16 % av de lesende på lenka videre for å få kontaktinformasjon. Mest sannsynligvis av rein nysgjerrighet. Kan avsløre at landingssiden har mine svar på hvordan man kan løse de tre problemstillingene som du kan lese om under. Du kan jo lese svarene mine nå hvis du vil.

Fikk også tilbakemeldinger på at en slik telefon kunne være nyttig. Noe hadde satt pris på å ha noen å støtte seg til i kampen mot vanskelige valg og innvikla stammespråk blant syklister, triatleter og løpere.

Men inntil vi klarer å få til noe sånt så kan du bruke kommentarfeltet på bloggen eller legge igjen en beskjed på Facebook-siden til Midtlivskriseilycra.com. Lover å svare / få tak i noen som kan svare.

Takk for at du klikket deg inn!

Den opprinnelige teksten:

Krisetelefonen hjelper deg som er i 40-årskrisa, eller du som har en i krisa hjemme og må ha hjelp!

Midtlivskriseilycra.com har startet krisetelefon der du får prate med en erfaren 40-åring om hvordan du kan overtale partneren din til å la deg kjøpe den superdyre sykkelen, hvordan du skal takle kommentarene på lycratightsen som sitter som et skudd (og viser alt), og hvordan du svarer kollegaene dine når du får pes for å snakke om trening i lunsjen.

Livet er fullt av små og store kriser. 40-årskrisa er en av de store. De fleste av oss går gjennom den helt aleine, med lycratightsen godt trekt oppover magen. Vi har ingen å snakke med. Vi har heller ingen å dele den med.

Eller jo. Vi har noen, men de er i fåtall. Det er ikke mange av oss. Vi prater ikke mye om det. Det blir til en stor klump i magen.

Tungt aleine
Vi står der. Med begge beina godt plantet i en midtlivskrise som har åpenbare utfordringer. En midtlivskrise som er tung å bære aleine.

  • Kanskje du har en drøm om å kjøpe en superdyr sykkel, men partneren din sier nei?
  • Kanskje du får dårlige tilbakemeldinger på den råflotte lycratightsen du har kjøpt, og som viser alt?
  • Kanskje du får dumme kommentarer fra kollegaer som påpeker at du prater for mye om trening i lunsjen?


Frykt ikke. Du kan få hjelp.
Midtlivskriseilycra.com har nå startet krisetelefon hvor du får snakke med en som forstår. En som har vært der. En som har erfaring og som kan guide deg trygt gjennom 40-årskrisa.

Vi sitter klare til å hjelpe deg. Det er bare å plukke opp røret. Ring oss. Få støtte. Få hjelp.

Trykk her for å gå til informasjonssiden med kontaktopplysninger

 

Blogglistenhits

2 thoughts on “Kanskje ingen overraskelse: Krisetelefonen var aprilspøk, men langt fra en dårlig idé!

Leave a Reply