Du gikk vel ikke på den, gjorde du?

Det er en drøm å hjelpe flest mulig i midtlivskrisa ute av sofaen, men så ille er det ikke for det fleste av oss. Det er ikke mange som trenger en krisetelefon. Hvis du gjør så anbefaler jeg deg å oppsøke profesjonell hjelp.

Men bare sånn at du skal bli glad. Her er mine tips til hvordan du kan lykkes med problemstillingene du ble presentert. For problemstillingene er problemer. Seriøse.

  • Kanskje du har en drøm om å kjøpe en superdyr sykkel, men partneren din sier nei?

    Du bruker nok ikke rett metode. Alt ligger i presentasjonen. Skriv ned ti argumenter og kjør på fem av dem. Si at det handler om å leve i bevegelse. Det er bra for alle. Det er bra for humøret ditt, og dermed for partnerens også. Alle happy!

  • Kanskje du får dårlige tilbakemeldinger på den råflotte lycratightsen du har kjøpt, men som viser alt?

    Samma det da. Det er kun 1 % som ser bra ut i lycratights. Det er de modellene som skal få oss til å kjøpe ny lycratights hvert eneste år. Dytt og pakk inn fettet, hvis du har det. Jeg gjør det.

  • Kanskje du får dumme kommentarer fra kollegaer som påpeker at du prater for mye om trening i lunsjen?

    Slå deg løs. Velg et nytt tema innenfor trening hver eneste dag. Du må være deg selv. Prat om din fascinasjon. Eller finn allierte. Til slutt stiller dere lag på Holmenkollstafetten. Du og den andre som er like pønsj. Stas.

 
Blogglistenhits