Trene for å hjelpe andre

I august skal jeg trene for Thea Steens minnefond sammen med David Olaussen. Kanskje du har lyst til å være med?

Les også:

Jeg har helt siden jeg startet denne bloggen hatt et stort ønske om å hjelpe andre på en eller annen måte, men jeg har egentlig ikke klart å bestemme meg for hvordan. Det har blitt lagt på is, og som alt mulig annet går ting litt i glemmeboka med tidsklemma hengende over seg.

Men så kom jeg over David Olaussen oppdateringer på Instagram-kontoen hans @run_deo_run.

davidolaussen.png

David er en 63 år gammel løper som bor i Kongsberg. Han har et stort engasjement for kreftsaken, og hver måned gir han en krone for hver kilometer han løper. Pengene går til Thea Steens minnefond.

– Mange i omgangskretsen min har blitt rammet av kreft, i tillegg til at jeg har hatt prostatakreft selv. Jeg falt derfor for ideen om å donere en krone for hver kilometer jeg løp. På den måten kan jeg hjelpe, samtidig som jeg gjør noe jeg synes er gøy, sier han.

 

rundeorun.png

 

I juni løp han for eksempel 113 kilometer og overførte dermed 113 kroner til Thea Steens minnefond via Vipps.

David har gjort dette i hele 2017, og derfor kommer jeg til å gjøre som David i august.

Jeg donerer en krone for hver kilometer jeg løper og en krone for hver mil jeg sykler til Theas minnefond.

Hvis du vil være med så blir jeg veldig glad for det. Legg gjerne inn en kommentar i kommentarfeltet under.

 

Blogglistenhits

4 thoughts on “Trene for å hjelpe andre

Leave a Reply