Sponset innlegg: Middelmådig idrettsmann prøver sponsede klær helt aleine

Plutselig var pakka fra Mizuno i hus. Den veide like mye som mine barn da de ble født. Tre og en halv kilo med glede nå også. Har lagt ved en rabattkode til Mizuno til deg.


Les også:

Ved nyttår ble det kjent at jeg skal være ambassadør for Mizuno i hele 2018 (du kan lese om det her hvis du vil) sammen med en fin gjeng med andre treningsfolk. Alle på forskjellige nivåer.

Utrolig gøy at Mizuno ser verdien i oss middelmådige, og ikke bare jager kjendiser eller superatleter. Kanskje vi sammen kan skape noe som inspirerer flere til bevegelse? Det hadde i så fall vært helt fantastisk.

Med i avtalen er det selvsagt sko og klær sånn at jeg kan få testet produktene, ikke minst representert Mizuno på en god måte. Det hadde selvsagt ikke vært kult om det var en merkevare jeg ikke likte, men da hadde jeg nok heller aldri sagt ja.

Det er faktisk viktig for meg at de tingene jeg skriver om og viser fram på bloggen er noe jeg går god for selv.

pakke

3,5 kg med sko og klær

I går fikk jeg endelig den første pakka fra Mizuno med sko og klær. Flotte treningsklær som kan brukes av alle fra utrent til veltrent. Jeg ligger vel et sted midt i mellom, og føler at klærne passa bra.

Derfor måtte jeg også prøve å vise fram de nye klærne, men det er ikke alltid lett når man er aleine hjemme. Dermed ble det fotosession med tidsutløseren. Tre sekunder er forresten altfor lite hvis du skal klare å posere riktig. Du trenger ti sekunder.

Jeg har sett flere bloggeres bilder av før, så jeg ante vel egentlig at jeg burde hatt med meg en fotograf hvis det skulle bli bra.

Men så proff er jeg ikke, så dere får klare dere med fotoene jeg fikk tatt. Bildene tok jeg i gangen hjemme. Det går bra det også.

Eller?

IMG_0868

Rabattdeal på Mizuno.no

Tenkte jeg også skulle nevne at jeg i avtalen med Mizuno har med en del der jeg kan gi bort rabatter på Mizuno sin egen nettbutikk. Denne rabatten er til deg som følger bloggen.

Rabatten er på 30% og kan brukes på hele nettbutikken til Mizuno.

Nettside: mizuno.no
Rabattkode: bakkene

Hvis du trenger råd og tips til løpesko eller noe annet så send meg en melding så skal jeg forsøke å hjelpe deg så godt jeg kan.

Du finner meg enten på Facebook-siden til bloggen her eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

IMG_1854
Fint syn for oss som er interesserte i treningsklær og løpesko.
IMG_1869
Mizuno Wave Daichi 3. Terrengsko. 
IMG_1055
Mizuno Wave Daichi 3, terrengsko i samarbeid med Michelin. Betryggende.
IMG_1877
Stivt blikk, må bare huske på å knyte skolissene. Det nye treningsutstyret føles bra.
IMG_2097
Glemte å smile, si.

IMG_3525

IMG_0595 2.JPG

Les også:

7 thoughts on “Sponset innlegg: Middelmådig idrettsmann prøver sponsede klær helt aleine

  1. Dette ser jo knall ut. Fekk du vist fram klærne på løpeturen? Såg du nokon som “titta på dej”?…:-). Ha ein fin dag vidare!.

    1. Takk, men nei, Per Inge. Det var ingen som så meg. Jeg løp seint så de eneste som så meg var bilistene som lyste opp refleksene på klærne ;) Ha en fantastisk dag videre du også :)

Leave a Reply