Årets første toppliste for løpegruppa

Løpegruppa teller nå over 20 medlemmer, og endelig er den første topplista klar. Her er uke 1 av Midtlivskriseilycra.com sin løpegruppe.

Les også:
Test piggsko: Asics FujiSetsu 2 G-Tx
5 tips til deg som pleier å gi deg med trening allerede i januar
Takk for et fantastisk 2016, kjære leser!

Som tidligere annonsert har vi startet opp løpegruppe her på Midtlivskriseilycra.com. Løpegruppa er for alle, og spesielt for dem som trener aleine. Her kan man sjekke seg selv mot andre og være med i et miljø online. Kanskje du får noen nye følgere på Strava? Kanskje du får motivasjon og inspirasjon til å gjøre mer? Mulighetene er mange.

Har du lyst til å være med? Les mer her

Imponerende uke
Topplista uke 1 viser at Jørgen har løpt lengst av alle med hele 87,6 km i løpet av 15 økter. Rett og slett imponerende. Geir-Kåre banket inn 63,2 km i løpet av seks økter og Svein Ole 55,6 km på fem økter.

Forrige ukes lengste økt sto André for. Lørdag løp han imponerende 24,5 km på langkjøring til Maridalsvannet, rundt og hjem.

Skryt til alle
Det er mange som fortjener oppmerksomhet, og absolutt ikke bare de som har løpt lengst. Christian og Stig har droppa det flate landskapet og gått for å sanke høydemetere. Sjekk ut hele lista under.

Uansett det viktigste er å komme seg ut og nyte vær og vind. Ekspertene sier at det er i månedene fram mot våren man legger det gode grunnlaget for resten av året. Stå på!

Se hele topplista her:

skjermbilde-2017-01-09-kl-21-47-39

Vil du følge meg på Strava så finner du meg her.

 

Leave a Reply