Se hele Midtlivskrise i lycras treningskolleksjon her

i samarbeid med Bioracer


Det finnes mange forskjellige klesmerker for trening. Det finnes også mange forskjellige klubber som har flott teamtøy. Likevel er det ingen for oss i midtlivskrisa som ønsker å bruke samme drakt, uavhengig av om vi er med i en klubb eller ikke.

Derfor inngikk jeg et samarbeid med Bioracer for å designe treningsklær som kan brukes av alle som har lyst. Treningsklær som kan brukes til både trening og konkurranse, og ikke minst for både de som er trente og de som er utrente. Her finnes det ingen krav til hvor erfaren du er.

Treningskolleksjonen er for løp, sykkel, triatlon og langrenn. Den er både for damer og for menn.Noen av produktene fra kolleksjonen:

Praktisk informasjon:

Alle klær bestilles direkte i webshopen til Bioracer. Denne webshopen finner du ved å trykke på lenken under.

Webshopen er åpen fram til og med 15. oktober for bestillinger.

Trykk her for å gå til webshopen for Midtlivskrise i lycra-kolleksjonen

Det er ca fem ukers leveringstid, og du får klærne tilsendt hjem direkte i posten.

Det er både løpeklær, sykkelklær, triatlonklær og langrennsklær i kolleksjonen.

Her er størrelseguide for både mann og kvinne (denne finner du også lett tilgjengelig på webshopen til Bioracer):

Har du spørsmål kan du rette de direkte til Bioracer på mailadresse info@bioracer.no eller ta kontakt med meg på Facebook-siden til bloggen, eventuelt sende meg en mail på bakkene(a)gmail.com.


Om Bioracer:

Bioracer er leverandør av treningsklær både til sykkel, triatlon, løping og ski. Opprinnelig kommer de fra Belgia, men også i Norge er merkevaren og treningsklærne anerkjente for både kvalitet og design. Flere norske sykkelklubber bruker Bioracer, i tillegg til flere landslag.