Nei da, Midtlivskrise i lycra er ikke død

Til tross for få oppdateringer lever blogg og blogger i beste velgående. Nå stakes det ut en ny kurs videre for Midtlivskrise i lycra, og du kan være med på å påvirke.

Det har vært stille en stund fra både blogg og blogger. Timene i døgnet har ikke helt strukket til, og selv om motivasjonen har vært der hele tiden, har det liksom ikke blitt noe ut av det.

Følg Midtlivskrise i lycra på Facebook

Prioriteringslista er enkel: Familie, samboer, barn, hus og jobb. Naturligvis ganske sunt og naturligvis ganske normalt. I tillegg har jeg vært nødt til å trene litt selv også. Å ha en blogg som omhandler trening uten å trene er ikke akkurat noe særlig troverdig.

I tillegg: Å drive en aktiv blogg med arrangementer og mye annen aktivitet har tatt på. Det har nå gått flere år siden jeg startet, og gjennom alle disse årene har jeg opplevd mye og gjort mye. Mange har deltatt og mange har hjulpet til. Varige vennskap har blitt skapt.

Men oppi alt dette har jeg tenkt (og sagt ganske mange ganger): Midtlivskrise i lycra er ikke bare meg. Bloggen, Facebook-siden og gruppen, Strava-gruppene, arrangementene, kleskolleksjonen og alt det andre som har blitt skapt gjennom årenes løp. Det handler om oss, om å være midt i livet, om bevegelse og samhold i et miljø der alle er velkomne uansett nivå. Et miljø der de som ikke er aktive blir dratt med uten at det er noen skam forbundet med å dra på seg en lycratights eller spørre om råd. Et miljø der de mest aktive deler sin inspirasjon og gleder med å trekke folk med. Ikke trykke dem ned. Ikke minst et miljø som kan skape tilhørighet selv om man trener helt aleine. For ikke alle har et stort nettverk, men det skal være enkelt å være med.

Derfor spurte jeg for en stund siden om noen ville hjelpe meg med bloggen. Med å skrive artikler, administrere gruppa, jobbe med kleskolleksjonen og ikke minst arrangere løpekvelder og annet. Responsen var overveldende, og nå er gruppene opprettet for å ta avgjørelser og sette kursen videre for Midtlivskrise i lycra.

Det er her jeg håper du kan være med å påvirke. For denne bloggen er ingenting uten alle engasjerte følgere og alt det engasjementet vi har skapt de siste årene.

Les, lik og del artikler som blir lagt ut på bloggen. Legg inn poster og kommentarer i Facebook-gruppa. Bli med på løpekvelder og andre arrangementer og vær aktiv. Del budskapet om Midtlivskrise i lycra.

Ikke minst ta kontakt hvis det er noe du kan bidra med eller som du ønsker at vi skal gjøre sammen.

Jeg gleder meg til framtida, og jeg gleder meg til at Midtlivskrise i lycra lever videre. Ikke bare som en enmannsblogg, men som en aktiv gjeng med mennesker som bidrar til mer livsglede til alle, i form av trening og aktivitet.

Følg Midtlivskrise i lycra på Facebook

Leave a Reply