Jonas Orset – Sykkelproffen som går sine egne veier. Nå vil han inspirere mer!

Podcast: I den tredje episoden av Midtlivskrise i lycras podcast møter jeg Jonas Orset som blant annet har vunnet Trondheim-Oslo to ganger. Han forteller om sin historie, planene for året og fem gode tips som du bør få med deg.

Les også:


Det har gått en liten stund siden forrige episode av Midtlivskrise i lycras podcast kom ut. Nå er ny episode klar og denne gangen møter jeg Jonas Orset. Sykkelproffen som ofte går sine egne veier.

Følg Midtlivskrise i lycra på Facebook

Jonas er 29 år og kommer fra Follo. Han er mest kjent som vinner av Trondheim-Oslo to ganger i tillegg til å være den første nordmannen som har syklet på et profflag i Asia. Jonas ønsker nå å endre kurs.

Istedenfor bare fokus på sin egen karriere vil han hjelpe andre til å komme seg ut, enda mer enn før. Han er også nyfrelst gravelfan, altså grussykkel. Et begrep som Jonas ikke er så glad i. Det hører du mer om i podcasten.

Du hører også om Jonas om sin karriere, om ting som engasjerer han og ikke minst om 2020-målene, som for eksempel Dirty Kanza.

Podcasten ble spilt inn før koronaviruset satt ut sykkelsirkuset og resten av verden, og er derfor fri for korona.

Har du tips eller ønsker så ta kontakt med meg gjennom Facebook-siden til Midtlivskrise i lycra eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

Hør podcasten med Jonas Orset enten i vinduet over, eller hør den på:

Her hører du podcasten på iTunes

Her hører du podcasten på Spotify

Her hører du podcasten på Google PodcastsLes også:

Leave a Reply