9 ting jeg er stolt av fra 2019

Det er på tide å oppsummere året i lycra. Her er derfor ni ting jeg er stolt av fra året som har gått.

Les også:


Som seg hør og bør er det viktig med en oppsummering etter et innholdsrikt år før man bestemmer seg for nyttårsforsettene for det nye året. Jeg synes alltid det er riktig å være litt reflektert over alt som har skjedd, sånn at man kan huske opplevelsene fra det gamle året.

I 2019 var det mange opplevelser jeg kommer til å huske, og som jeg kommer til å ta vare på i minneboka.

Her er en liste over de ni tingene jeg kommer til å huske best fra året i lycra. I tilfeldig rekkefølge.


1 Team Midtlivskrise i lycra

For halvannet år siden ble Team Midtlivskrise i lycra født. En uhøytidelig klubb uten medlemsregister der det er plass til alle, og i 2019 var det folk med på Birkebeinerrennet, Birkebeinerløpet, Birkebeinerrittet, BDO-mila på Lillestrøm og Oslo Triatlon, i tillegg til andre arrangementer.

Noen av arrangementene (som de som jeg har nevnt over) var det organisering, og på andre var det folk som følger bloggen som brukte Team Midtlivskrise i lycra som klubbnavn. I 2020 håper jeg at vi kan være med på enda flere arrangementer sammen og at enda flere bruker Team Midtlivskrise i lycra som klubbnavn.

I løpet av kort tid kommer det også en terminliste der jeg inviterer deg til å være med meg på løp, ritt, renn og triatlon i 2020.


2 Team Romerikes Blad på BDO-mila på Lillestrøm

Samarbeidet med Romerikes Blad førte til at 15 lesere av avisa ble med meg på BDO-mila og gjennomførte fem kilometer løping. Noen løp aktivt, noen trengte å komme i gang igjen, og andre hadde ikke vært i aktivitet siden ungdommen.

Ønsket til Romerikes Blad og meg selv var at flere skulle komme seg i aktivitet, og at de fem kilometerne ville være en ny start. Det ble det også, og det ble et av årets høydepunkt for meg personlig.


3 Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Oslo sentrum

Løpekveldene ja. Det ble flere av dem i 2019 også. Sosiale løpekvelder der vi løper opp mot en time før vi samles ved utgangspunktet og har det hyggelig sammen. Det blir alltid skapt nye vennskap og nye opplevelser, og jeg gleder meg alltid til å få møte gjengen. Den neste løpekvelden er 9. januar da Polar også kommer på besøk i forkant for å fortelle og hjelpe oss som har pulsklokke.


4 Midtlivskrise i lycra-kolleksjonen

En stor drøm gikk i oppfyllelse da jeg i januar kunne fortelle om at det ble egen Midtlivskrise i lycra-kolleksjon i samarbeid med Bioracer. En egen kleskolleksjon med en egen trøye som kunne brukes av alle. Både de som løper, sykler, er med på triatlon og går på ski. I løpet av 2019 har også mange kjøpt klærne, og i 2020 kommer det nye salg for de som ønsker å bli en del av gjengen.

Jeg har selv brukt klærne på alle arrangementene jeg har vært med på i 2019 og tilbakmeldingene er alltid positive. I tillegg er designet litt annerledes enn andres treningstøy.


5 Podcast

På slutten av året fikk jeg lansert podcast, og i skrivende stund er det to episoder som er publisert. Den første med Atle Gran som forteller om kampen mot kiloene og en eventuell slankeoperasjon, og den andre med Øystein Eriksen som gikk fra sofa til å bli andremann blant alle nordmenn i VM i Ironman på Hawaii. Det vil bli flere episoder i 2020 ved ujevne anledninger.

Hør podcasten på Spotify her

Hør podcasten på iTunes her


6 Foredrag

I 2019 fikk jeg også holdt foredrag hos flere klubber, og i november var for eksempel jeg hos Toten Tråkk der jeg pratet om midtlivskrise, inspirasjon og trening.

Det er alltid gøy å komme ut til klubber for å prate om det jeg brenner for, og jeg gleder meg til å holde nye foredrag i 2020.

Sammen kan vi la oss inspirere og motivere.


7 Samhold og nye treningsvenner

Noe av det jeg liker best med bloggingen er at jeg får muligheten til å møte så mange nye mennesker. Jeg er i utgangspunktet en person som ofte trener aleine, og i mange år var jeg helt sikker på at jeg var den eneste som løpte og syklet rundt i en litt for trang tights. Alle andre så ut som de visste hva de drev med. Nå vet jeg jo bedre for det viste seg å være helt feil, og i løpet av 2019 har jeg fått mange nye treningsvenner som er som meg, og alle andre.

For vi er ikke så ulike egentlig. Vi sliter med de samme utfordringene, og samholdet er noe av det jeg kommer til å huske veldig godt fra 2019. Samholdet, tilbakemeldingene og alle de positive meldingene.


8 Historiene

Jeg kommer også til å huske historiene. Alle historiene som dukker opp i Facebook-gruppa, kommentarer på Facebook-innlegg eller som blir fortalt til meg personlig.

Folk som forteller om sin egen hverdag og opplevelser, som Arild som fortalte om negative tilbakemeldinger og mobbing. En superinspirernede person som deler om sitt eget liv på Instagram.

Les bloggposten om Arild her


9 Oss

Ja, oss. Alt vi har fått til i 2019 og alle vi har inspirert. Vi har blitt en gjeng som ikke er så engstelige for å synes lenger, en gjeng som ikke er så redde for å stå for det vi gjør og det vi er.

Samme om lycratightsen er for trang eller treningsmålet er litt for hårete.

Det er plass til alle.


Godt nytt år, venner!Les også:


Leave a Reply