Øystein Eriksen – fra sofa til VM i Ironman på Hawaii

Podcast: Ny episode og denne gangen møter jeg Øystein Eriksen, en fantastisk mann som har gått fra sofa til VM i Ironman på Hawaii. Her får du hele historien, treningsopplegget og ikke minst fem tips.


Les også:


Da jeg startet å planlegge podcast var Øystein Eriksen en av de jeg skjønte fort at jeg måtte ha med. En fantastisk mann på 37 år fra vestlandet som toppet Strava-listene for triatlon så det holdt da jeg lanserte dem.

Jeg fikk også via bekjente vite om Øystein som hadde gått fra sofaen til å bli en god triatlet gjennom strukturert trening. 25 timer trening i uka var helt normalt på visse tider av året.

Men bak er det også en historie om en mann som ville bli i litt bedre form, en mann som ville kunne leke med barna uten å bli andpusten. Øystein har tre barn, tre ivrige gutter han prate varmt om.

Det endte foreløpig med at Øystein var med på VM i Ironman på Hawaii i år.

Men han var ikke bare med. Han gjorde det også bra, og til slutt endte han som nest best av alle nordmennene som var med.

(Fortsetter under bildene)


I podcasten møter du en ærlig Øystein som både forteller om forløperen til sin nye livsstil som triatlet, han forteller om treningen, om opplevelsen av å være med på VM i Iron Man på Hawaii, han forteller om hvordan omgivelsene reagerer på at han trener så mye som trebarnsfar, og han gir deg fem gode tips.


Trykk her for å høre episoden direkte i Spotify
(blir også tilgjengelig i Itunes om litt)

Eller hør den her:


Det blir flere podcaster framover ved ujevne anledninger, og har du ønsker eller tips til folk som kan være med på podcasten, si i fra. Enten gjennom kommentarfeltet under, på Facebook-siden til bloggen eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

Bloggen og podcasten er noe jeg driver med på fritiden så jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger.

Les også:

Leave a Reply