Atle kunne fått slankeoperasjon – isteden endret han livsstil og gikk ned 45 kg

Podcast: Da vekta viste 135 kilo ble Atle Gran enig med fastlegen om at han måtte gjøre noe. Det som kunne endt med slankeoperasjon ble til en livsstilsendring og en kraftig vektnedgang. I første episode av podcasten forteller 46-åringen om sin kamp mot kiloene.


Les også:


Først og fremst: Ja, fra nå av blir det podcast ved ujevne anledninger på Midtlivskrise i lycra. En podcast som tar for seg bra folk som enten har en fantastisk spennende historie fra sofa til bevegelse, eller har en annen historie som bør fortelles.

I den første episoden møter jeg Atle Gran, 46 år fra Minnesund.

Da jeg hadde bestemt meg for å lage podcast var det liten tvil om at Atle var en av de jeg ønsket å ha med. Historien hans har fascinert meg helt siden jeg møtte han på Holmenkollstafetten (bildet) for halvannet år siden. En superhyggelig mann som kunne fortelle om en livsstilsendring av de sjeldne.

For, Atle har ikke bare slitt med noen kilo for mye, som mange av oss. En stund veide han 135 kilo, og etter et besøk hos fastlegen ble det enighet om at han måtte ta tak.

Fra noe som kunne ha endt med slankeoperasjon gikk Atle ned hele 45 kilo.

45 kilo. Det er lite menneske det. Utrolig.

I dag er han en ivrig fyr som trener tre dager i uka og er med på løp, ritt og renn. I lycra, som mange av oss andre.

Han holder også foredrag på blant annet sykehus og hjelper andre som sliter med overvekt. Folk som kanskje er på vei mot en slankeoperasjon som han også kunne endt med.

Han forteller sin historie om hva han gjorde og hvordan det har gått i kampen mot kiloene.

En historie som flere bør høre.

Atle deler også sine fem beste tips i podcasten.

Podcasten kan du høre på Spotify (og snart på Itunes).

Trykk her for å gå til første episode av Midtlivskrise i lyras podcast

eller hør den her:

Det blir flere podcaster framover ved ujevne anledninger, og har du ønsker eller tips til folk som kan være med på podcasten, si i fra. Enten gjennom kommentarfeltet under, på Facebook-siden til bloggen eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

Bloggen og podcasten er noe jeg driver med på fritiden så jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger.


Les også:Leave a Reply