Sponset: Vil du vinne løpesko og startplass på KRSUltra sammen med meg?

(Vinnerne er trukket) Den 27. april løper jeg halvmaraton på KRSUltra i Kristiansand. Jeg vil ha med meg tre personer på Team Midtlivskrise i lycra. Vil du være med meg? 

Les også:Det har gått ganske mange år siden jeg løp et halvmaraton med startnummer på brystet. Jeg har gjort det på trening, men motivasjonen for å kjøre et nytt halvmaraton har ikke vært helt tilstede de siste årene. 

I tillegg fikk jeg påvist hofteleddsartrose for en god stund siden, som igjen har ført til at jeg har fokusert mindre på løping enn tidligere. Hoftene mine er ikke så glade i støtbelastning, selv om jeg fortsatt elsker å løpe. 

Spesielt på sti, langt inne i skogen. 


Mizuno med tilbud om eget lag

Så da Mizuno, som jeg er ambassadør for, tok kontakt for å høre om jeg ville ha lag på KRSUltra var det egentlig ingen tvil.

Det var Frode Balchen, salg- og markedssjef i Mizuno, som tok kontakt.

Frode i Mizuno. Veldig hyggelig fyr!

– Vil du ha eget lag på KRSUltra som vi sponser, spurte Frode Balchen

– Men da må jeg jo løpe langt? Hvor langt er det egentlig, spurte jeg tilbake.

– 60 kilometer, sa Frode.

– Hæ, sa jeg jeg.

– Ja, eller 21 kilometer. Halvmaraton. Det klarer du, sa Frode.

– Hm. Ja, jeg gjør vel det, men det kommer ikke til å gå så fort, sa jeg. 

– Trenger ikke det heller. Viktigste er løpegleden. Dessuten går størsteparten av løypa på annet underlag enn asfalt, sa Frode.

– Hæ? Spiller det ingen rolle hvor fort det går, spurte jeg.

– Nei. Du kan gå litt hvis du vil også, svarte Mizuno. Ja, også skal du få ta med deg tre personer som vil løpe sammen med deg. Den ene av dem får til og med et par løpesko, sa Frode.

Etter å ha tenkt meg om, i et par sekunder, sa jeg selvsagt ja. Jeg elsker å gjennomføre løp, ritt, triatlon og renn, og ingenting er mer moro enn å ha eget team også.

.. og nå leiter jeg etter tre personer som vil være med meg på KRSUltra. Du kan velge mellom 60 kilometer og 21 kilometer, og jeg fikser startnummeret ditt. I tillegg trekker jeg ut en som får løpesko også i forkant av løpet.

Om KRSUltra-konkurransen:

– Vær med i trekningen av startplass på KRSUltra. Tre personer trekkes ut.

– En av de tre personene trekkes ut som hovedvinner og får med seg et par løpesko.

– Du kan løpe enten sammen med meg eller aleine.
- Du kan løpe 60 kilometer eller 21 kilometer. Jeg løper 21 kilometer.

For å være med i trekningen, skriv at du vil være med i trekningen i kommentarfeltet på Facebook-siden til bloggen her.

Trekning og offentliggjøring søndag på Facebook-siden.

Hadde med eget Mizuno-lag sammen med Svein Kjetil Riska i fjor. Det var gøy det.Informasjon om KRSUltra

KRSUltra er et løp som første gang ble arrangert i 2016. Vi tilbyr 2 løypevalg samt barneløp.

Mizuno KRSUltra er et 60km langt terrengløp med start og mål ved Aquarama. Løypen tar deltagerne opp langs elvebredden og nordover i bymarka før Otra krysses og en runde tas innom kjente og kjære topper i Skråstadheia. Turen avsluttes med å besøke Fiskevann ved Strai før bymarka forseres ned til byen og mål ved bystranda.

AQ Bymarka er et 21 kilometers langt terrengløp som også starter ved Aquarama og tar rundturen «Bymarka Rundt» store deler av den blåmerkede trasseen. Vi avviker frem til sykehuset i en mot-klokka runde og tar av fra Ravneheia og ned til Ravnedalen, rundt Bånetjønn og besøker utsiktspunkt i Baneheia på vei ned tilbake til mål ved Aquarama.

Les mer på KRSUltra.no

Vinnerne ble: Hildegunn Skage Teinum (hovedvinner), Alexandra Utgaard og Knut Alstad. Gratulerer alle tre, og ikke minst tusen takk til alle som ville være med :-)

Vi sees i Kristiansand 27. april.Sponset av:

Les også:

Leave a Reply