Det snør ikke skispor

Til tross for at mange tror det, skisporene du går på kommer ikke av seg selv. Noen fantastiske folk står bak, og du kan støtte dem på en enkel måte.Les også:


Etter en flott helg på de ny felleskiene sitter jeg ikke bare igjen med støle armer, slitne bein og et hode som prøver å tilpasse seg virkeligheten igjen etter all den sure vinden i ansiktet.

Det ble 43 kilometer i løpet av to døgn. Helt ok for en mosjonist som forbereder seg for flere renn, tenker jeg. Jeg trenger det, for planene for resten av skisesongen er større enn på flere år. Det er planlagt tre renn fram til våren kommer.

Litt mindre snø da dette bildet ble tatt, men nå er det nok snø for alle!

Skispor = treningsglede

Men det er ikke bare forberedelsene, eller skal vi kalle det panikken, som får meg til å skrive en bloggpost en sein tirsdagskveld.

Jeg tenker på skisporene. De fantastisk flotte skisporene og alle de fantastiske frivillige folkene som bruker fritiden sin til å lage skispor til sånne som deg og meg.

Skispor som sprer treningsglede for alle vi som har kommet oss ut i løypa igjen etter at barndommens mas og skiangst har gitt seg. For det var ganske ille en stund. Skiangsten, altså.

Ille var sporene på søndag også etter at det hadde snødd 10 centimeter enkelte steder, naturlig nok.

Sånn søndag ettermiddag etter 10 cm snø, minst.

Likevel tok det ikke mange timene på mandag før det var nye spor, og med monsterkulda vi har i dag så fryser det til sånn at sporene blir enda bedre.

Herlig!

Nok en gang har frivillige folk vært ute for å lage skispor til oss. Nok en gang har noen tatt seg fri fra jobb, familien og venner for å gi oss fantastiske turforhold.


Støtt ditt lokale løypelag

Derfor bestemte jeg meg også for å støtte opp om jobben som gjøres med å sette spor.

En donasjon av et par hundrelapper har gått til gjengen som setter spor på Spydeberg skistadion og i nabokommunen min, og nå kommer jeg også å gi penger til de som setter sporene her jeg bor i Askim.

Det skulle egentlig bare mangle, for mer perfekt lekegrind finnes ikke for oss i midtlivskrisa nå midtvinters.

Jeg håper også at du støtter opp om sånt der du bor. Jo flere vi er, dess bedre utstyr vil klubbene og lagene få. Dermed også flottere løyper for oss som smiler fra øre til øre for hver kilometer vi legger inn i treningsbanken.


Les også:

Leave a Reply