Det er nå det starter – igjen

Endelig er november over, og for min del betyr det at treningsmotivasjonen er tilbake. Det er nå grunnlaget for 2019 skal legges.

Les også:

 

November er uten tvil den måneden i året jeg sliter mest med trening. Jeg finner aldri ut av det, og har heller egentlig ikke brukt så mye tid på å forsøke å finne en løsning. November er og blir måneden hvor jeg setter løpeskoene inn i skapet, også finner jeg dem fram igjen når november er over.

For; det er mørkt ute, det regner, det er nesten som om man kan dø i november uten å merke det.

(Fortsetter under visdomsordene, funnet på internett)IMG-5815.JPG

Men det anbefales også å trappe ned innimellom. Ikke bare for at kroppen trenger det, men fordi det kan være bra å ta en liten pause fra alt. En fysisk og mental hvil før man setter i gang igjen. November er en perfekt måned sånn sett å roe ned for min del.

Jeg skal jo liksom ikke vinne noe. Det er helt fint å ta en pause.


Bytte av jobb og flytting, altoppslukende

Min pause har nok vart litt lenger enn bare november, ja mer eller mindre siden begynnelsen av oktober.

Det var da jeg startet i min nye jobb som «Head of content» i reklamebyrået McCann Oslo. Du kan lese om det hos bransjeavisa Kampanje hvis du vil, trykk på bildet..

bjarkeid-hagg-bakkene-mccann

McCann vokser igjen – henter content-sjef fra byråkonkurrent

 

Jeg har også flytta. Bare noen kilometere til et rekkehus som passer perfekt til en stor og to små, men rydding av loftet tok nesten knekken på meg (åkei, overdriver litt, men tungt var det).

(Fortsetter under bildet av alt loftrotet etter jeg hadde bært det ned)kaos

Det har også blitt en pause fra bloggen. Ikke fordi jeg er lei dere, eller lei av blogginga, men fordi ny jobb og flytting har tatt det meste av tiden. Det har også vært ganske viktig for meg at barna har fått oppmerksomhet i tiden som har vært.

(Fortsetter under bildet i den nye kåken)

ihus


Tilbake til treninga – nå starter det

Men nå er desember her, og dermed kan alt starte på nytt igjen. Forberedelser foran et nytt år, og hyggelig surretrening i løpet av måneden hvor det skjer masse.

Det er fortsatt noen dager igjen til sola snur, men det blir lysere ute. Mange steder kommer det litt snø, og den derre lyslenka til naboen din kommer til å gi mye glede. Ikke bare for julefølelsen, men også sånn at du skal se veien.

I tillegg er det veldig bra å få startet opp igjen i desember istedenfor å vente til januar, sånn at rutinene er på plass når vi går inn i julestria og ikke minst i januar hvor alle skal ta seg sammen igjen.

Det er altså planen min, og jeg vet det finnes mange som trenger en dytt for å starte opp igjen.

Så, mitt tips er:

Ikke vent til januar. Begynn nå, sammen med meg.

Er du med?

 

Les også:

 

Leave a Reply