Sponset: Her er vinnerne av plass på teamet til OsloTri

Mange ønsket å være med på “Team Midtlivskrise i lycra” på Oslo Triatlon på lørdag. Nå er de syv heldige trukket ut og klare for SuperSprint på Sognsvann i Oslo.

Les også:

 

Lørdag står jeg på startstreken på Oslo Triatlon sammen med syv spente deltakere på distansen SuperSprint. Jeg fikk nemlig åtte plasser av Oslo Triatlon i forrige uke.

Ønsket med plassene var å gi flere muligheten til å være med på triatlon, med mest mulig lave skuldre. Dette er selvsagt noe jeg brenner for, og går hånd i hånd med da jeg stilte sammen med 15 debutanter på Hvaler Triatlon tidligere i år.

Du kan lese om Team Midtlivskrise i lycra på Hvaler Triatlon her

Det var veldig mange som ønsket å være med, og selv om jeg hater å ha trekning istedenfor å gi alle muligheten, er det jo bare noe som måtte gjøres. Tusen takk til alle som ville være med denne gangen. Det kommer flere muligheter framover til å være med på spennende arrangementer. Flere arrangementer planlegges om dagen.

Her er de syv som ble trukket ut:

  • Alf-Erik Malm
  • Andreas Skille
  • Elisabeth Eik Gabestad
  • Espen Langli
  • Kristin Vardebakken
  • Lasse Granheim
  • Thea Mostue Faleby

En fantastisk gjeng med flotte folk på alle nivåer. Noen navn er nye og andre er gamle som jeg har sett har fulgt bloggen en stund. Jeg gleder meg til å møte dem alle, og det blir oppdateringer her på bloggen på lørdag. Vi skal ha en fantastisk dag sammen på Oslo Triatlon.

Les også:

 

Leave a Reply