Polar med på laget

Det er ikke hver dag en så stor merkevare som Polar vil ha med en middelmådig og vanlig fyr på laget. Men nå har det skjedd. Jeg kunne ikke vært stoltere!

Les også:

 

Det har aldri vært et stort mål for meg å bli sponsa etter jeg starta blogginga. Bloggen lever mye på grunn av at jeg vil gjøre noe for folkehelsa, og for folk som blir stigmatisert fordi de liker å bevege seg midt i livet. Med og uten mage, med og uten kondis..

Jeg er fra før av Mizuno-ambassadør, og da de kom på banen ved nyttår var jeg derfor veldig overrasket og måtte gå noen runder. Var det virkelig bra for bloggen å være en ambassadør for en merkevare? Hva mente folka rundt meg?

Svaret var et høyt og rungende: JA!

Dette måtte jeg være med på.

For hvis de store merkevarene får øynene opp for oss vanlige folk, hva kan det gjøre med folkehelsa og stigmatiseringen? At store merkevarer fokuserer mer på oss som sliter med motivasjon og inspirasjon enn de som jobber med topping mot neste konkurranse, ja hva kan skje da?

Jeg var ikke i tvil, og historien har vært fantastisk så langt, toppet med Holmenkollstafetten med Team Ultramidtlivskrise tidligere i år (lenke).

 

Karo ville møtes

Plutselig en dag mailet jeg med Karoline Dyhre Breivang (ja, Karo fra håndballandslaget og nå Polar-sjef for sponsing av utøvere i Norden). Vi ble enige om å møtes for å se om vi kunne samarbeide for å nå enda flere med lavterskeltips og enda mer treningsglede.

Som sagt, så gjort.

Kort tid etterpå var vi enige, og nå er det endelig offisielt: Jeg er Polar-ambassadør!

Det føles helt merkelig. Jeg ambassadør for Polar? Tuller du? Jeg er så stolt!

 

Hånd i hånd med bloggen

Men verdimessig går dette hånd i hånd med jobben jeg gjør til vanlig med bloggen, også som ambassadør for Mizuno.

For jeg vil alltid fremme inspirasjon, motivasjon og lavterskeltips på et nivå som passer for bredden, for alle. Jeg vil alltid stå for å bedre folkehelsa til folk midt i livet, og at alle kan få seg et aktivt liv.

Med Polar på laget betyr det at bloggen kan nå enda flere gjennom anerkjennelsen det gir og mulighetene som kommer. Jeg vil også kunne hjelpe og påvirke Polar til å bry seg enda mer om oss helt vanlige folk.

Kanskje det også kan ha gode ringvirkninger for andre sportsmerkevarer om at man bør fokusere på bredden, og ikke bare på se topptrente folka med blyvest?

 

Digger Polar

Ikke nok med det verdimessige, men jeg synes Polar lager veldig gode produkter, og har vært bruker av flere Polar-klokker opp gjennom årene.

Blant annet har jeg vært stor fan av aktivitetsmålingen som Polar er blant de beste i klassen på. Aktivitetsmåling som gjør at jeg i løpet av dagen kan finne ut av om jeg har vært nok aktiv. Det er nemlig alltid fint med en påminnelse når man har bikka 40 og har et sterkt anfall av tidsklemme i hverdagen.

 

– Polar vil også nå bredden

Naturligvis var det innafor å spørre Karo om hvorfor Polar ønsket å knytte seg til meg som blogger og som middelmådig idrettsutøver.

– Grunnen til at vi ville ha deg med på laget er at det er fint for oss å ha ambassadører som er opptatt av trening, men som ikke er topp elite. Ambassadører som kan se behovet for aktivitet og trening fra et litt annet ståsted enn de som har det som jobb, sier Karo.

– For det er fint å ha noen å assosiere seg med og som kanskje er på sitt eget nivå, som får til trening i en ellers hektisk hverdag med barn, full jobb, aktiviteter, venner og annen oppfølging.

Hun legger til:
– Det er selvsagt også flott for oss i Polar at du er god med ord, og at du ser funksjonene produktene våre fra et forbrukerperspektiv. Altså på en forståelig måte for helt vanlige folk. Samtidig at vi ikke bare har ambassadører som kun tilhører eliten, slik at vi også når bredden på en god måte.

 

Så, da er det offisielt. Polar er med på laget!

 

Les også:

2 thoughts on “Polar med på laget

  1. Gratulerer Ole Kristian! Dette er jo kjempekult. Har selv en Polarklokke som jeg er veldig fornøyd med. :)

    1. Tusen takk, Kai 🎉😁 Har også vært veldig godt fornøyd med Polar, og veldig stas at de ønsker å jobbe med meg 😁

Leave a Reply