Løp og prat i Oslo, nå også i Grenland

I august blir det løpekveld ikke bare i Oslo, men også i Porsgrunn. Har du lyst til å være med, eller arrangere der du bor?

Les også:

 

I juni startet jeg et lite testprosjekt med “Midtlivskrise i lycra, løp og prat” i Oslo, og i løpet av to veldig hyggelige løpekvelder ble det veldig klart for meg at dette var vellykket. Mye på grunn av alle de flotte folkene som møtte opp, og den stemningen som ble skapt mellom oss.

slomo-MILLP-Oslo.jpg
Hele gjengen løper i slow motion til ære for fotografen. Fantastisk gjeng! (Foto: Ei dame vi traff på løperunden).

Torsdag 9. august er det ny løpekveld i Oslo, og da håper jeg at så mange som mulig kommer. Vi deler opp i to grupper sånn at alle som vil kan få vært med på løpinga. Det blir en gruppe for de om løper langt og raskt, og en gruppe for de som vil løpe kortere.

Det skal være plass til alle, også for de som bare vil være med på det sosiale (tidspunkt og sted og sånn under).

Ikke bare i Oslo folk vil være med

Men det stopper ikke der. På Facebook-siden til bloggen var det også stor entusiasme for løpekveldene. Flere ga meg tilbakemeldinger om at de også ønsket å ha en løpekveld der de bor.

Både i Stavanger, Bergen, Trondheim og Tromsø har det vært mange tilbakemeldinger, og jeg har vurdert å få tak i en sponsor slik at jeg kan få reist land og strand rundt.

Men samtidig så handler ikke løpekveldene om meg og bloggen, det handler om at folk finner hverandre gjennom fascinasjonen for løping og trening.

Så, hva hvis det finnes folk der ute som har lyst til å arrangere dette sammen med meg?

helegjengen
Den fantastiske gjengen på det andre arrangementet i Oslo, men nå blir det løp og prat i Porsgrunn også.

 

Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Porsgrunn

Plutselig fikk jeg en melding fra Tom Benjaminsen i Porsgrunn som hadde tenkt det samme:

“Heisann! Hva hvis jeg arrangerer en løpekveld i Porsgrunn og Skien for de som bor i grenlandsområdet, hva synes du om det?”

Det var en såkalt no-brainer, og Tom fikk en real digital bamseklem (som bare vi midt i livet kan gi) for at han tok kontakt og spurte.

Vi ble kjapt enige om detaljene, og nå skal altså “Midtlivskrise i lycra, løp og prat” også til Porsgrunn. Datoen er 6. august (som er en mandag), og vi kjører samme opplegg der. Løping fra 18:00 til 19:00, og deretter sosialisering fra 19:00 og utover kvelden. Stedet er Jimmys Restaurant i Porsgrunn sentrum. PS! Løpekvelden bytter mellom Porsgrunn og Skien.

Deretter på torsdag er det (som nevnt) løpekveld i Oslo sentrum. Der møtes vi på Brygg klokka 18:00 og deretter sosialisering fra 19:00.


Altså:

Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Grenland:
Mandag 6. august i Porsgrunn på Jimmys Restaurant
Facebook-event: Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Grenland (Porsgrunn): 6. august 2019

Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Oslo:
Torsdag 9. august i Oslo sentrum på Brygg
Facebook-event: Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Oslo sentrum: 9. august 2019

 

PS! Har du lyst til å arrangere “Midtlivskrise i lycra, løp og prat” der du bor? Ta kontakt med meg på bakkene(a)gmail.com, på Facebook-siden til bloggen eller på Instagram kontoen @bakkene.

 

Les også:

 

Leave a Reply