TV2: Er midtlivskrise krise?

Det er ikke hver dag man blir invitert til å være med i TV2 sitt studio, men plutselig satt jeg der, og gjett hvem som var nervøs.


Les også:


På vei hjem fra Hvaler Triatlon fikk jeg en spesiell melding:

– Heisann! Det er fra TV2 her. Vi skal snakke litt om midtlivskrise på TV 2 nyhetskanalen i morgen tidlig, er det en krise eller har man bare endelig forstått hvordan livet skal leves? I den forbindelse kom vi over din blogg. Har du mulighet til å være med å diskutere din opplevelse i morgen tidlig.


Stiller alltid opp

De som kjenner meg vet at jeg ikke er så vanskelig å be når sånne anledninger dukker opp. Det er tross alt en mulighet til å snakke varmt om livet i 40-årskrisa, som de kaller det.

Kanskje noen der ute ville få opp øynene for at det ikke er noe galt i å være middelaldrende og trene i tettsittende lycra.

Jeg sa selvsagt ja, og dagen etter var jeg der, i TV2 Nyhetskanalens venteværelse (det var jo ikke det, men du forstår hva jeg mener) sammen med Lotto-Ingeborg (Ingeborg Myhre) og psykolog-Peder (Peder Kjøs). Begge flotte og hyggelig mennesker. Vi fant tonen fort.


Blir nervøs, selv om jeg har erfaring

Det var likevel liten tvil om at jeg var nervøs i forkant. Det er jeg alltid. Selv om jeg har stått foran nærmere 12 000 mennesker på Åråsen, og holdt foredrag for et par hundre reklamefolk, så er jeg nervøs.

Det blir helt ille til tider, men så samler jeg meg, også går det bra.

Så satt vi der med anker Yvonne Fondenes.

Praten var i gang: – Er midtlivskrise krise?

Hvordan det gikk ser du her (ekstern lenke):

https://www.tv2.no/v/1348898/

.

I etterkant har jeg fått så mange fantastiske tilbakemeldinger at jeg ikke klarte å svare alle. Det var helt enormt, og jeg setter stor pris på alle som tok seg tid til å gi meg ros og skryt for innsatsen.


Tusen takk!

Jeg håper at besøket hos TV2 Nyhetskanalen kan få flere til å slutte skamme seg over den tettsittende lycratightsen, den bulende sykkeltrøya eller at man kommer sist i mål.

For vi er der ute. Vi er ikke i sofaen. Vi gjør noe for både den mentale og den fysiske helsen vår. Vi lever livet, vi som trives i bevegelse. Samme om det går fort eller sakte.


Les også:

One thought on “TV2: Er midtlivskrise krise?

Leave a Reply