– Dette var den hyggeligste løpeturen i år

Mange av oss trener aleine, men denne uka arrangerte jeg “Midtlivskrise i lycra, løp og prat” i Oslo sentrum. For en fantastisk kveld sammen med fine folk! 

Les også:

 

Jeg har tenkt på det veldig lenge.

Det finnes så utrolig mange hyggelige folk som løper aleine, og som holder på aleine dag etter dag. De fleste løpeturene går i kjent område, og stort sett alltid på egenhånd. Løpeturen blir gjort når det passer best med tanke på det andre programmet i løpet av dagen.

Men hvorfor ikke starte en løpekveld for helt normale folk, tenkte jeg. En kveld hvor vi møtes for en løpetur og deretter tar noen glass med litt drikke hvor vi er sosiale, blir kjent med hverandre, og ikke minst utvider nettverket vårt. Kanskje folk blir inspirerte. Treningsinspirasjon med lav terskel..

Ikke minst: En kveld som er planlagt og som kan legge inn i det andre tidsskjemaet.

Midtlivskrise i lycra, løp og prat @ Oslo sentrum

Torsdag kveld startet fem løpere fra Brygg i Oslo sentrum med kurs for Akerselva. Sofiia fra Blaker, Arild fra Horten, Fredrik fra Sandvika, Roy fra Oslo og meg selv bosatt i Askim.

Fem personer som i utgangspunktet ikke kjenner hverandre, men flere som har møtt hverandre før, og som har den samme fascinasjonen for løping og bevegelse.

Været var såkalt bedritent og jeg hadde lyst til å avlyse i timene i forkant, men etter noen minutter var det glemt. Vi var på tur sammen og hadde det kjempehyggelig der vi lusket oss avgårde mot Akerselva.

Vel, Roy holdt tempoet oppe mellom folk som var på vei et annet sted, uten den tettsittende lycratightsen. Bra løpt, kompis!

Målet var å løpe i opp mot en time og fokuset var på trivsel.

Vi holdt følge et godt stykke, men så ble vi delt opp i to grupper, og det gjorde absolutt ingenting. Vi møttes nemlig på akkurat samme sted igjen etterpå, skiftet og hadde det veldig hyggelig. Alle sammen!

ferdiglopt2

Maria Nathalie, Nicoline og Anders var på plass for det sosiale, og dermed ble det en kveld som absolutt skal gjentas.

– Dette er den hyggeligste løpeturen i år, sa Arild en gang i løpet av kvelden. 

Det er lett å være enig i det siden det også er den første med selskap i år for min del, og for Arilds del.

Samme fascinasjon, samme glede

Vi møttes som nærmest ukjente, men vi gikk derfra med nye venner med samme fascinasjon for løping og bevegelse. Målet var virkelig oppnådd, og jeg er stolt av at vi fikk det til sammen.

Dette er relasjoner jeg kommer til å ta med meg videre, for å fortsette byggingen av stoltheten til oss som trives i lycratights og ikke skammer oss for å trene, selv om vi er i den såkalte midtlivskrisa!

gjengen-pa-brygg

Bedre kan det ikke bli. Fine folk altså!

Neste gang kanskje vi er flere som benytter muligheten, som blir med på en løpetur og litt hygge i etterkant.

Sammen med folk som er i midt i livet som trener for å ha det bra.

Blir du med?

 

Les også:

Leave a Reply