Sponset: Her er deltakerne til Hvaler Triatlon

Søndag 17. juni starter «Team Midtlivskrise i lycra» i lavterskeldistansen SuperTryatlon på Hvaler Triatlon. Navnene på de 15 deltakerne er nå klare.

Les også:

De som har fulgt bloggen en stund vet at jeg er en fyr som liker lavterskelinngang til idrett, så da Hvaler Triatlon tok kontakt for å høre om jeg ville stille med et lag på SuperTryatlon-distansen var jeg ikke i tvil. Perfekt, sa jeg høyt!

For SuperTryatlon er rett og slett lavterskelinngangen til triatlon (300 meter svømming, 10 kilometer sykling og 2,5 kilometer løping), og hva er vel da bedre enn å få med folk som har lyst til å prøve triatlon, men som tidligere har tenkt at det ikke er noe for dem. Det finnes også en gjeng som har vært med før, men som vil prøve kortere distanser. Alle skal få prøve seg.

Triatlon er for alle, som jeg skrev om etter jeg debuterte på Hvaler Triatlon og Fredrikstad Triatlon i fjor.

Så da jeg spurte om noen ville være med tok det ganske bra av. Jeg kunne fint ha fylt 4 lag med folk som ville, men jeg måtte trekke.

 

De 15 heldige er:

 • Alexandra Utgaard
 • Anita Rønaas
 • Arild Brudevoll Johansen
 • Arild Tyrihjell
 • Camilla Friseid Skaugrud
 • Cathrine Aas Haraldsen
 • Espen Haraldsen
 • Fredrik Gule
 • Nicoline Skille
 • Jonas Martinsen
 • Maria Nathalia Thomas
 • Marius Undrum
 • Mette Flåten Kampenhaug
 • Siri M. Lohne-Fosserud
 • Stephanie Renate Kirkerud

 

En herlig gjeng med mosjonister på alle nivåer. Jeg gleder meg til å møte alle sammen og ha en fantastisk dag i Skjærhalden sammen med dem.

Tusen takk til alle som ville være med. Jeg synes det er trist at vi ikke kan stille flere lag, men jeg håper at dette kan være starten for flere på å komme seg ut av sofaen, og stille til start på et løp, ritt eller triatlon.

PS! Hvis du har lyst til å være med på Hvaler Triatlon så besøk hjemmesiden deres for mer informasjon: hvalertri.no. Sprint arrangeres lørdag. Olympisk, SuperTryatlon og barnetriatlon arrangeres søndag. 

 

Les også:

Leave a Reply