– Livet er for kort til å hate seg selv

Som rådgiver i et reklamebyrå og som blogger i midtlivskrisa møter jeg mange mennesker. Alle har en spesiell historie på godt og vondt. Mari er en av dem.

Les også:

Jeg havner ofte i prat med folk om trening. Ikke bare prat om makspuls, intervaller og antall sykler det står hjemme i boden, men også andre ting. Ting som er større.

Noen har vært i aktivitet hele livet mens andre har startet med aktivitet seinere, ja som meg, i 30-åra. Utfordringen for de fleste er likevel et selvbilde som kunne vært mye, mye bedre.

Mari Hult er en av dem jeg har truffet.

Jeg møtte Mari på en fest hos bloggnettverket hennes, United Influencers, for en tid tilbake.

Mari driver Vegetarbloggen og var invitert til Oslo for å feste med fiffen. En veldig flott fest, og veldig mange hyggelige mennesker.

Vi pratet mye om tanker rundt trening, selvbilde og livet forøvrig. Vi utvekslet tanker rundt hvordan man kan la seg inspirere av andre rundt seg, og ikke nødvendigvis at man må ha den store planen for å sette i gang. Det handler rett og slett om å gjøre det man liker, ikke nødvendigvis det alle andre mener du bør gjøre.

Noen dager etter så jeg denne updaten på Instagram:

mari-instapost


– Fra i dag av blir det sutt på sutring! Inspirert av min nye favorittblogg #midtlivskriseilycra har jeg bestemt meg for å gi f*** i hvordan jeg ser ut. Jeg trener styrke jeg, i hovedsak øvelser som gir meg større rumpe, lår og overarmer. Klassisk feminin trening liksom, skriver Mari og fortsetter:

– Framover skal jeg kjøre på for å holde meg i form, det er jo bra for helsa, men jeg skal slutte å hate meg selv fordi jeg ikke ser ut som en triatlonutøver. Og det føles så godt! Livet er for kort til å hate seg selv, folkens.

Instagramposten har fått utrolig mange fantastiske tilbakemeldinger. Fortjent!


Slutte å tenke negativt

Nå var det ikke oppmerksomheten at hun liker bloggen jeg var ute etter å vise fram, ei heller at hun referer til triatlonutøvere som målestokk, men at hun har bestemt seg for å slutte å tenke negativt.

Styrketreningen er hennes treningform, og selv om hun blir større der hun egentlig ikke vil bli større, som hun skriver, fortsetter hun.

Fordi det gjør helsa bedre og kroppen sterkere.

Kan lære mye

Jeg tror mange, meg selv inkludert, kan lære mye av Mari og hennes tøffe oppgjør med seg selv.

Mennesker kommer i alle former og farger. Mennesker inspireres av forskjellige ting. Mennesker sliter med forskjellige ting.

Men, la oss være enige om å gjøre det vi vil, det som motiverer oss, det som gjør livet bedre.


Akkurat som Mari.

PS! Du kan følge Mari på @vegetarbloggen på Instagram, på Vegetarbloggen på Facebook eller rett og slett på vegetarbloggen.no,

IMG-7568
Mari og gjengen hun trener med. Åse (med caps) og Susanne. 
IMG-7567
Målet er å komme seg opp Kjærag i løpet av året.
IMG-7570
Mari med Åse (igjen med caps) og Thorbjørn. Ja, også en ganske dau fyr i midten. 


Les også:

Leave a Reply