Sponset: Vil du prøve triatlon sammen med meg? Passer for alle!

Søndag 17. juni stiller jeg til start i våtdrakta på stranda i Skjærhalden på Hvaler. Du kan få være med meg. Om du er fersk eller erfaren spiller ingen rolle. 15 deltakere skal trekkes ut!

Les også:

Sponset av Hvaler Triathlon.

Triatlon er mer populært enn noensinne, og denne sommeren stiller jeg nok en gang til start på Hvaler Triatlon. Samme sted som jeg debuterte på i fjor sommer.

Du kan få være med meg hvis du har lyst.

Jeg har fått 15 plasser til «Team Midtlivskrise i lycra» i klassen SuperTryatlon som er en konkurranse for de over 18 som har lyst til å prøve seg på en kort triatlonøvelse. Det betyr at den passer perfekt for deg som ikke har prøvd deg på triatlon før, har ikke vært med på lenge, eller har kjørt lengre distanse, men vil prøve deg på en kortere.

Dette skriver Hvaler Triatlon om SuperTryatlon:

”SuperTryatlon”, med start fra Bystranda på Skjærhalden. 300m svøm, 10km sykkel, 2,5km løp. Konkurransen er for de over 18 år, som har lyst til å prøve seg på en kort triatlonøvelse. Konkurransen starter kl.10:10 (endringer kan forekomme).

Vil du være med?

Har du lyst så send meg en mail på bakkene(a)gmail.com? Kontakt meg på @bakkene på Instagram eller gjennom Facebook-siden til bloggen.

Du trenger en våtdrakt, en sykkel og et par løpesko. Du trenger også å komme deg til Hvaler på den store dagen.

Billett til SuperTryatlon, peptalk og oppfølging fikser jeg. Jeg blir også med rundt fra start til slutt, sånn at alle 15 deltakerne kommer seg trygt i mål.

Du får også en raff t-shirt som blir felles for «Team Midtlivskrise i lycra».

NB! Alle må betale lisens på 200,- for å få lov til å starte. Lisensen er personlig og nødvendig for den enkelte deltaker over 17 år.

Frist: Søndag 20. mai

PS! Hvis mange melder seg blir det trekning av de 15 som får være med.

 

Må være supertrent? NEI!

Det viktigste av alt er at du har lyst til å prøve deg på triatlon, vekke til live interessen for triatlon eller rett og slett prøve en kortere distanse. Om du er dårlig trent eller godt trent spiller ingen rolle. Det viktigste er at du er motivert og klar for å bli med på en fantastisk opplevelse, på et fantastisk sted.

Kanskje dette kan bli startskuddet for å komme seg ut av sofaen igjen?

Hører fra deg. Gleder meg!

Hvaler Triatlon har flere andre distanser. Sprint, olympisk og barnetri. Les mer på hvalertri.no.

Bilder fra Hvaler Triatlon fra i fjor:

 

Les også:

 

Leave a Reply