Her er løsningen for å ha oversikt på Holmenkollstafetten

Er du teamleder for et lag på Holmenkollstafetten? Da bør du sjekke ut dette Excel-arket som kan være løsningen for deg og den store dagen i Oslos gater.

Foto: Lars Opstad / Kladd.no

Les også:

 

Holmenkollstafetten nærmer seg, og på startstreken står TMN (Team Mizuno Norge) Ultramidtlivskrise med Svein Kjetil Riska (@ultrasvein på Instagram) og meg selv som teamledere.

Nydelig navn på laget, men kanskje viktigst alle de fantastiske deltakerne og den usedvanlige gode motivasjonen for å løpe stafett. Ikke for å vinne, men for å delta på et stort arrangement sammen. Ikke minst gi litt ny motivasjon til alle. Du kan lese om TMN Ultramidtlivskrise her.

Sleit med oversikten

Som fersk teamleder slet jeg med å sette opp etappene, ha kontroll på oppmøtetider, distanser og annen informasjon. Plutselig fikk jeg hjelp fra uventet hold.

Brian Grøtte (@kongenavproletariatet på Instagram), deltager på TMN Ultramidtlivskrise, hadde vært teamleder før og kom til unnsetning.

– Jeg var ansvarlig for jobbens stafettlag i fjor, og all erfaring jeg har med andre prosjekter tilsier at jo enklere og mer forståelig man kommuniserer jo større er sannsynligheten for at ting blir gjort slik man ønsker. Og ikke minst så er det viktig at prosjektlederen har innsikt over og kontroll på alt som skjer, sier Brian.

– For min egen (og lagets del) laget jeg derfor dette Excel-arket.

(Fortsetter under bildet av redningsmannen).

20988268_10159127748095133_4449152338145299975_o
Excel-guru og redningsmann: Brian Grøtte! 

Sharing is caring

Excel-arket skal være «bestemor- og bestefarsikkert» , og Brian gleder seg over å få dele denne løsningen med alle som skal være med på Holmenkollstafetten.

– Vær så god! Jeg gir herved fra meg alle rettigheter til arket, det er nå ditt til fri bruk, både til privat og kommersiell sammenheng.

– Men please ikke ta æren for å ha laget det når du presenterer innholdet for ditt eget lag. Skulle du forbedre arket er det hyggelig om du sender det til meg eller Ole Kristian så det kan bli offentliggjort igjen så alle kan nyte godt av det.

Last ned Excel-arket som gir deg oversikt på Holmenkollstafetten her

PS! Arket er nå også for de som har start på Bislett også.

 

Les også:

Leave a Reply