Sponset innlegg: Jeg trener ikke uten disse plaggene

Uansett årstid må jeg dekke til visse deler av kroppen når jeg trener ute. Hvis ikke kan jeg nesten bare bli innendørs.

Les også:

 

Det er ikke sikkert at du kjenner deg igjen i utfordringen jeg opplever når jeg skal trene. Det kan godt hende du bare er ute etter rabattkoden på 30% hos Mizuno, og den finner du nederst i innlegget.

Men til deg som vil lese litt mer om utfordringen min så har jeg etterhvert kommet meg opp i en alder hvor jeg har begynt å bli litt sær og litt vanskelig. Jeg har bikket 41 og når jeg trener ute må jeg gjør det på min måte. Tidligere har jeg skrevet om at jeg ikke klarer å løpe med musikk på ørene lenger, men dette er en utfordring som er annerledes.

For selv om jeg ikke føler at jeg har kommet helt til at jeg er allergisk mot den dødelige trekken i hus og hjem, så fryser jeg på helt nye steder når jeg trener ute.

Det er spesielt to steder som jeg fryser mest:

Hendene

Jeg kjøpte meg en gang løpehansker fordi det var kaldt ute, og nå synes jeg det er vanskelig å løpe ut uten å ha løpehanskene med meg. Det kan godt hende jeg tar de av etter en kilometer eller to, men jeg må ha de med meg. Hvis ikke fryser jeg. Skikkelig.

lopehansker.jpg
Løpehanskene mine. Hvis de ser litt brukt ut, så er det fordi de er nettopp det. Godt brukte.

Halsen

Litt som over. Jeg testet en gang en hals fordi jeg ikke liker å fryse på halsen, og nå klarer jeg ikke løpe uten. Det er selvsagt veldig praktisk å løpe med hals også, siden den nærmest kan brukes som lue også, og den er alltid med meg.

hals
Her er mine halser jeg bruker i trening. Flott utvalg sponsede halser som jeg har fått fra blant annet Elgrittet, MOT og Norges Triatlonforbund.

Men uten disse plaggene er jeg faktisk litt lost. Spesielt hanskene.

Det som er det rare er at dette ikke stopper selv om det er plussgrader. Det stopper heller ikke selv om det er tosifra plussgrader. Jeg startet for eksempel Sentrumsløpet for noen år siden med både hansker og hals, selv om det var 10-15 grader ute.

Til å begynne med følte jeg meg rar. Jeg var han derre halvfeite fyren med hals og løpehansker når alle andre løpte i singlet. Nå har jeg gitt opp å forandre meg. Jeg er som jeg er, og jeg trives som jeg er.

Jeg tipper det er flere av oss som har noen vaner som er litt annerledes enn andre.

Mine vaner er hals og hansker, og da jeg ble Mizuno-ambassadør var jeg ivrig på å få prøvd ut hanskene (selvsagt i tillegg til løpeskoene).

Jeg kan si at jeg ble veldig godt fornøyd, hvis ikke hadde jeg ikke skrevet om utfordringen min her på bloggen.

Mizuno har to varianter: 

Warmalite Glove i disse to fargene:

.. og varianten jeg nevnte over

Windproof Glove i disse to fargene:

Så hvis du har samme utfordring som meg, eller er ute etter nye løpesko eller nye løpeklær:

Sjekk ut mizuno.no. Der får du 30% rabatt på både løpesko og løpeklær og alt annet i nettbutikken.

Altså:

Nettside: mizuno.no
Rabattkode: bakkene
Rabatt: 30% på alt

Hvis du trenger råd og tips til løpesko eller noe annet så send meg en melding så skal jeg forsøke å hjelpe deg så godt jeg kan.

Du finner meg enten på Facebook-siden til bloggen her eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

Les også:

 

Leave a Reply