Annonse: Vil du løpe Holmenkollstafetten sammen med meg?

Lørdag 5. mai stiller jeg på startstreken på Holmenkollstafetten for Team Mizuno. Du kan bli med. (De heldige deltagerne trekkes ut tirsdag 3. april.)

Les også:

// Dette er annonse i samarbeid med Mizuno Norge! Rabattkode til Mizuno.no nederst i innlegget.//

Det er snart bare en måned igjen til Holmenkollstafetten arrangeres i Oslos gater, og for første gang i idrettskarrieren (på lavt nivå) skal jeg stå på startstreken. Det gjør jeg sammen med Team Mizuno, med raske sko og en trang etter å løpe så raskt jeg kan. Altså, ikke så raskt, men så raskt jeg kan.

Du kan bli med når de 15 etappene skal løpes. Du får:

  • Gratis deltakelse
  • Egen etappe
  • En kul t-skjorte type Mizuno
  • Ikke minst: En fantastisk opplevelse sammen med meg og mange andre som kommer til å nå makspuls på 1-2-3. Det er mange av oss.

Det eneste kravet er at du har lyst.

Tempoet er det minst viktige. Det passer fint om du løper sakte, det passer fint om du løper raskt. Det passer bra om du er godt trent. Det passer bra om du er dårlig trent. Jeg er ganske middels selv.

Team Mizuno sammen med @ultrasvein

Du blir med i Team Mizuno som stiller med fire lag. Jeg har eget lag sammen med Svein Kjetil Riska (@ultrasvein på Instagram) og det er der vi ønsker så mange herlige folk midt i livet som mulig.

Så, hvis du har lyst til å bli med, send meg en mail på bakkene(a)gmail.com, send en melding i innboksen på bloggen (facebook.com/midtlivskriseilycra) eller rett og slett legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under her..

Dette blir så bra. Jeg gleder meg!

PS! De heldige deltagerne trekkes ut tirsdag 3. april.

 

IMG-4657.JPG
Her er han. Svein Kjetil aka @ultrasvein. En fantastisk mann å løpe sammen med (eventuelt før eller etter).

Rabattdeal på Mizuno.no

Som Mizuno-ambassadør har jeg egen rabattkode på nettbutikken dere som du kan bruke. Den gir deg 30% på alt.

Så hvis du trenger nye løpesko eller nytt treningstøy er det en flott mulighet å bruke rabattkoden.

Nettside: mizuno.no
Rabattkode: bakkene

Hvis du trenger råd og tips til løpesko eller noe annet så send meg en melding så skal jeg forsøke å hjelpe deg så godt jeg kan.

Du finner meg enten på Facebook-siden til bloggen her eller send meg en mail på bakkene(a)gmail.com.

Les også:

4 thoughts on “Annonse: Vil du løpe Holmenkollstafetten sammen med meg?

Leave a Reply