Triatlonforbundet ringte..

– Vil du holde foredrag for oss? Du skal på samme scene som en landslagsutøver og en som foreleser på Idrettshøyskolen. Det blir bra. Prat om deg selv.

Les også:

 

Jeg stivnet. Det ble stille. Jeg ble rett og slett stum. De som kjenner meg vet at jeg aldri er stum. Det er ofte i overkant mye lyd som kommer fra han fyren som er i 40-årskrisa. Nå ble jeg likevel helt stum. Det ble faktisk stille.

Jeg har holdt masse foredrag gjennom årene. Jeg jobber jo i reklamebransjen og er godt vant til å stå foran folk. Små og store forsamlinger. Jeg har også stått foran over 10 000 mennesker på Åråsen aleine på gressmatta med mikrofonen i hånda. Jeg er ikke nervøs for sånt.

 

Men nå var jeg stille.

– Er du der?

Han fra triatlonforbundet spurte meg igjen.

– Har du lyst?

Selvsagt hadde jeg lyst. Jeg klarte bare ikke å få fram noen ord..

– Ja, jeg har veldig lyst, men tror du virkelig noen vil høre på en halvfeit fyr på over 40 som aldri har vært noe annet enn midt på resultatlistene? En fyr som aldri har kommer til å få noe annet enn deltagermedaljer? Jeg er akkurat lik alle andre som sliter med treningsvaner og motivasjon.

– Ja. Det er derfor vi vil at du skal komme for å holde foredrag for oss.

– Men du sa at det kom en fra landslaget og en foreleser på Idrettshøyskolen? 

– Ja, vi tror at de også kan lære noe av deg. Det kan vi alle. Du har vist en fantastisk innstilling og kan gi bredden en stemme som vi trenger å høre, også de som er med i verdenscupen i triatlon.

 

Så nå sitter jeg her da. Med prestasjonsangsten helt oppe i halsen og en veldig kreativ plan til hvordan foredraget skal bli. Det er kun dager igjen til jeg står foran noen av de beste i landet i triatlon.

Men dette skal bli bra. Det sies jo at magien skjer utenfor komfortsonen..

 

Har du lyst til å komme?

TriLounge LIVE arrangeres 22. februar kl. 17:00 på Clarion Collection Hotel Bastionen i Oslo.

Arrangementet er gratis, og du kan melde deg på her:

TriLounge LIVE: Slik trener de beste – og de andre

 

Her er forresten bilde fra da jeg debuterte i triatlon i fjor sommer. I etterkant skrev jeg denne bloggartikkelen: Triatlon, virkelig en folkesport

hvalertri-ole

 

Les også:

6 thoughts on “Triatlonforbundet ringte..

Leave a Reply