43 løpere og ny toppliste, uke 3

43 løpere og ny toppliste, uke 3

Løpegruppa til Midtlivskriseilycra.com på Strava blir bare større og større, og i forrige uke var det full fart på glattisen både i sør og i nord.

Les også:
Hvordan ser en sommerkropp ut?
Jeg står fram: I blant løper jeg ganske sakte – og jeg tror jeg liker det
Ny toppliste for løpegruppa, uke 2

Den nyoppretta løpegruppa til Midtlivskriseilycra.com på Strava har nå kommet opp i hele 43 løpere etter den ble opprettet ved nyttår, og meningen er selvsagt enkel. Løpegruppa er for alle, og spesielt for deg som trener aleine (som meg). Her kan du sjekke deg selv mot andre og være med i et miljø online. Du kan få flere følgere på Strava og du kan få gode tilbakemeldinger fra andre som heier på deg.

Har du lyst til å være med? Les mer her
Eller gå direkte til løpegruppa på Strava her

Ny uke med mange flotte prestasjoner
I forrige uke var det ny mann i tet. Jørgen samlet hele 104,3 kilometere på 10 turer. Roger (som er ny på lista) dro til med 87,7 km på 10 turer og Andreas (som løp lengst i uke 2) løp 84,9 km på ni turer.

Rett bak finner vi Bjørnar på 75,1 km, Christian og Geir-Kåre på 60,6 km, Trond på 60,2, Christer på 55,6 km, Ole-Kristian på 50,3 km og Stig på 47,2 k.

LSK mot VIF. Litt gammeldags fotballhat i løypa?
Torolf på 43,5 km, Halvor på 41,5 km og Frode på 41,4 km. En skjønn forening av to LSK-supportere og en VIF-supportere. Det ser ut som LSK-gutta kom lengst denne gangen. Forandring til neste uke, Frode?

Svein Ole på 38,1 rundet nesten fire mil. Stein Tore (@lekeloperen på Instagram, forresten. Fin fyr. Følg han.) rett bak på 34,3. Deretter Thomas på 28,7 km, Renate på 28,3 km, Pål på 27,9 km og Tone Yvonne på 26,4.

Deretter følger Trond Cato på 26,2 km, Gorm på 26 km, Kenneth på 21,3 Arild på 20 km. André på 17,3. Svein Andreas 17,2, Endre 16,7, Øyvind 13,3, Mikal 13, Eirik 9,8, Stein-Roar 9,4, Bjørn 4,2, Elin på 4, Tommy på 3,9 og Eivind på 2,6.

Lengst og flest antall metere i høyden
Både den lengste turen og den som samlet flest antall høydemeter var Bjørnar. Han hadde en tur på imponerende 42,3 km og samlet 1411 meter. Langturen var en del av Maratonkarusellen som ble arrangert av Bergen Ultra.

Husk at ikke alt handler om lengst eller hardest. Det handler mest om å komme seg ut av sofaen og bevege på seg. Samme om du løper 104,3 km eller 2,6 km. Ha det kult denne uka også!

Her er hele oversikten:

skjermbilde-2017-01-24-kl-13-46-04skjermbilde-2017-01-24-kl-13-46-28
Du kan følge meg på Strava også, hvis du vil. Legg meg til her.

Blogglistenhits

Advertisements

10 kommentarer om “43 løpere og ny toppliste, uke 3

 1. Skal det legges til at følgende aktiviteter ikke blir logget: langrenn, sykkel og styrketrening💪🏻😂 sånn til mitt forsvar!

  Lik

  1. Lov å legge til i kommentarfeltet, Kenneth :) Mange på lista som trener annet enn bare løping. Som meg :)

   Lik

   1. Ser det er mange løper -mye-.. Ei jente som løp 10km på 41 minutter trener 100km i uka..
    Det får ikke normale mosjonister til..

    Lik

   2. Helt klart ikke, men det er heller ikke poenget. Det viktigste er å komme seg ut og at absolutt alle klarer å trene regelmessig hvis de vil :) Jeg droppa trening da jeg var yngre pga at jeg følte meg dum. Alle løp fra meg. Jeg var talentløs. Så skjønte jeg at det ikke er en konkurranse. Talentløse folk (som meg) kan også trives med et liv i bevegelse. Må ikke alltid gå så raskt :)

    Løpegruppas mest ivrige legger inn imponerende innsats, men det betyr ikke at det andre gjør er noe dårligere. Det viktigste er å skape et miljø som kan inspirere :)

    Selv løper jeg stabilt 35 km i uka og er veldig godt fornøyd med det. 10 km har jeg løpt på 44 selv om jeg alltid har vært en pudding. Nå trener jeg mest rolig og koser meg med det :)

    Lik

 2. Hva?? Er ikke hver dag en konkurranse? Hver eneste økt på vei til jobb er jo en kamp mot vekta og tiden.. Man kan da virkelig ikke bare «løpe for å løpe»??
  Er forsåvidt helt enig med deg at alle klarer å trene regelmessig dersom de virkelig vil..

  Lik

  1. He-he. Joda, alt er en konkurranse og livet skal nytes med makspuls og syre, i lycra ;-) Viktigste tror jeg er å ha det bra. Trives man med makspuls og syre, kjør på!

   Lik

 3. Takk for hederlig omtale. 😊
  Prøvde meg på mitt første maraton (som ble uka’s lengste distanse) og det gikk egentlig mye greiere enn fryktet…
  Har ikke trena så lenge, begynte så smått i Januar 2016, etter ei pause som hadde vart drøye 20 år. 🙄
  Er mjuk som et spett og løper som ei kråke, så mange som blir overrasket over at jeg henger med såpass som jeg gjør… 😊

  Jeg prøver å få til 3-5 turer i uka av varierende lengde, konkurrerer kun med meg selv men syns det er moro å være med i konkurranse innimellom for å få tatt i ordentlig.

  Tanken er å prøve seg på et 100 km ultraløp i løpet av 2018, rask blir jeg aldri men kan være en sta/seig jævel om jeg vil. 😊
  Så om noen her har noe erfaring med langløp blir alle stalltips mottatt med takk.

  Stå på alle sammen, om du løper kort eller langt, fort eller sakte så er du uansett mye sprekere enn de som bare ligger hjemme på sofa’n!!

  Mvh
  Bjørnar

  Likt av 1 person

  1. Herlig, Bjørnar. Omtalen er fortjent. Du har virkelig funnet noe som passer for deg. Å løpe maraton er heller ikke noe småtteri, så vær stolt av deg selv.

   Tusen takk også for ordene om hvordan du legger opp ting. Jeg tror at vi alle kan lære noe av hverandre. OK om jeg trekker dette fram i en bloggartikkel?

   100 km løp i 2018? Bør dokumenteres skikelig :)

   mvh
   Ole K

   Lik

   1. Ja, bare bruk det du vil, er det mulig å være til hjelp/inspirasjon for andre til å overvinne dørstokkmila er det bare stas!

    Jeg fikk innfallet om å prøve meg på maraton i fjor sommer og da var målet å gjøre det i løpet av 2017.
    At det ble allerede nå ble tatt på sparket og jeg tenkte egentlig at jeg ikke hadde trent nok, men så så jeg at det bar meldt greit vær/temperatur slik at det kunne løpes uten pigger i skoa. 😊
    Dermed ble jeg enig med meg selv at en gang må være den første, meldte meg på med tanken å ta det med ro og lære seg litt om maratonløp. 🙈

    Planen om å ta det med ro skar seg vel ca 17 meter etter startstreken, og første km gikk ca 1 min raskere enn planlagt fart…

    Fikk justert tempoet litt ned de neste km, men ikke så mye som til opprinnelig plan som var 5:20.

    Ved ca 5 km kom jeg i snakk med en trivelig kar som jeg løp sammen og skravla med til ca 26 km.
    Da måtte jeg en tur ut i skogen å løfte på bakbeinet, som gjorde at jeg mista noen hundre meter på han jeg løp sammen med og da var det tungt å komme ordentlig i siget igjen.
    Gikk trått frem til ca 32-33 km, da løsnet det litt og gikk forholdsvis greit inn til mål. Selvfølgelig sliten, men beina kjentes bedre en fryktet.

    Så om dere er usikre/ikke syns dere er gode nok til å være med i lang/kort konkurranse er det bare en ting å si:

    Meld deg på å bli med! 😊

    Du lærer mye om deg selv, og du kan jo risikere at du syns det er gøy.

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s